Afbeelding
Google Maps

TotalEnergies Nijkerk is nu een onbemand tankstation

9 januari 2023 om 19:00 Zakelijk

NIJKERK Onlangs heeft GP Groot het tankstation TotalEnergies Nijkerk aan de Barneveldseweg 115 overgenomen en omgebouwd tot een onbemand Express tankstation. 

TotalEnergies Express Nijkerk is vanaf heden een onbemand tankstation. Hierdoor kunnen klanten snel en gemakkelijk tanken tegen scherpe prijzen. De shop Bast Driedorp zal geopend blijven. Hier kunnen klanten nog steeds terecht voor onder andere een kopje koffie, een tussendoortje en autobenodigdheden. Het tankstation is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

KORTING Om de opening van TotalEnergies Express Nijkerk te vieren, én om de omgeving kennis te laten maken met het onbemande tankstation, ontvangt elke klant van maandag 16 januari tot en met zondag 22 januari aanstaande 25 cent korting op benzine en diesel. De korting geldt ten opzichte van de landelijke adviesprijs. Daarnaast krijgt elke klant op vertoon van de tankbon bij de shop Bast Driedorp een ijskrabber cadeau zolang de voorraad strekt.

GP Groot energie is groothandelaar in brandstoffen, gas en smeermiddelen. Daarnaast levert GP Groot tankpasdiensten en worden zo’n 60 bemande en onbemande tankstations met de merkconcepten Argos, TotalEnergies en NXT bevoorraad en geëxploiteerd. GP Groot energie is één van de bedrijfsonderdelen van de GP Groot groep. Kijk voor meer informatie op www.gpgrootenergie.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie