Afbeelding
Harry Koelewijn

Gastrobar Chez Naghmeh door Vakwerk Awards verkozen tot beste restaurant

7 december 2022 om 12:25 Zakelijk

NIJKERK Gastrobar Chez Naghmeh aan de Nieuwstraat 8 in Nijkerk is binnen de Vakwerk Awards verkozen tot beste restaurant van Nijkerk. Het restaurant kreeg een waarderingscijfer van 9.57. De uitreiking van de Vakjury Awards is 23 januari 2023 in Ouwehands Dierenpark. 

Het restaurant werd onlangs bezocht door juryleden. Gasten die bij Chez Naghmeh gegeten hebben, konden ook hun stem uitbrengen. Door de goede waardering in punten van gasten uit de provincie Gelderland is het restaurant ook genomineerd voor Gelderland. Er kon gestemd worden tot eind november.

De Vakjury is daarna bij elkaar gekomen en heeft voor elke categorie drie zaken in verschillende volgorde genoemd. Voor de Vakjury Award voor het beste restaurant, is in willekeurige volgorde geworden: Beekesteijn Velzen Zuid, De Gezelligheid Leusden, Gastrobar Chez Naghmeh Nijkerk. Er werd niet alleen gekeken naar de menukaart, maar ook hoe er gekookt wordt, hoe het eten wordt opgediend en hoe het smaakt. Ook gezelligheid, ambiance, gezelligheid en sfeer speelden een rol bij de beoordeling. Maar ook hoe de gastvrijheid, ambiance, gezelligeheid en de sfeer is.

advertentie
advertentie