Rob en Cindy Veltink.
Rob en Cindy Veltink. Maureen van Goethem

Jumbo Nijkerk gaat verbouwen: ‘We worden de grootste van de regio’

18 augustus 2022 om 17:30 Zakelijk

NIJKERK De Jumbo-supermarkt in Nijkerk gaat 1 september tijdelijk dicht voor een grootschalige verbouwing. ,,De winkel wordt weer compleet vernieuwd en vergroot. We zijn straks de grootste Jumbo van de regio”, vertelt eigenaar Rob Veltink trots. 

De winkel wordt voorzien van allerlei nieuwe snufjes, zoals kassa’s waar klanten zelf hun boodschappen kunnen scannen. ,,Maar we krijgen ook nieuwe ultraverse afdelingen zoals vers gemaakte broodjes, maaltijden, pizza’s, sushi en grillproducten.” Ook de slijterij en de bloemenafdeling worden flink vergroot. Maar de grootste verandering is volgens Veltink de groente-afdeling die prominent met vers gesneden seizoensartikelen aanwezig zal zijn in de vernieuwde supermarkt. 

Op donderdag 1 september gaat de supermarkt tijdelijk dicht. Die ochtend houdt Jumbo Veltink een uitverkoop van bepaalde producten, tot 13.00 uur. ,,Alles wat daarna nog overblijft gaat naar de Voedselbank”, aldus Veltink. Op 21 september heropent de vernieuwde winkel haar deuren voor klanten.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie