Eigenaar Gerrit van de Beek kreeg de kans om een eigen pand te kopen aan de Kleterstraat.
Eigenaar Gerrit van de Beek kreeg de kans om een eigen pand te kopen aan de Kleterstraat. Maranke Pater

Kapsalon GéBé Hairstyling verhuist naar Kleterstraat

Zakelijk

NIJKERK Kapsalon GéBé Hairstyling verhuist per 1 augustus naar de Kleterstraat in Nijkerk. Eigenaar Gerrit van de Beek gaat hiermee een nieuwe uitdaging aan.

Al 24 jaar huisde Van de Beek met zijn kapperszaak aan de Vrijheidslaan. Onlangs kreeg hij de kans om een eigen pand te kopen aan de Kleterstraat. ,,De Kleterstraat is één van de poorten tot de binnenstad van Nijkerk, het is een prachtige doorlooproute. Het is voor mij altijd een droom geweest om een eigen pand te hebben. Mijn huidige verhuurder aan de Vrijheidslaan gunt mij de tijd om rustig de overstap te maken. Het pand stond al even leeg, dus ik ben hartelijk ontvangen door de andere ondernemers in de Kleterstraat.”  

Het team van GéBé Hiarstyling bestaat uit vijf kapsters. Alle kappers zijn Master Colorist en hebben vele cursussen gevolgd bij Goldwell om de klant te kunnen bedienen op het gebied van stylen, knippen en snijden. ,,We volgen de laatste modetrends en zijn een allround kapsalon.” 

We zijn specialist in het plaatsen van hair weaves

HAARWERK De groei in klanten wordt volgens Van de Beek met name veroorzaakt door de verschillende specialismen die de kapsalon bevat. ,,Elke klant wordt gevraagd naar de haarwens en zolang de haarkwaliteit en de gezichtsvorm dit toelaat, kunnen we deze wens in vervulling laten gaan. We zijn specialist in het plaatsen van ‘hair weaves’. Door deze techniek kan een haarverdikking of haarverlenging gerealiseerd worden. Onze kapsalon staat naast het reguliere werk bekend als haarwerksalon. We krijgen steeds meer klanten in de salon met kaalheidsproblemen. We verkopen haarwerken van synthetisch en echt haar. Hierdoor kunnen klanten die een chemobehandeling ondergaan toch een mooi haarwerk krijgen dat bij hen past. Met wat aanpassingen vullen we eventueel hun eigen haar aan.”

OPENING Voor het pand mogen klanten die moeilijk ter been zijn afgezet worden voor een knipbeurt. Van de Beek. ,,Wij melden het kenteken aan bij de gemeente, want normaal gesproken mogen er geen auto’s rijden in het centrum.” Op 1 augustus is de opening van de kapsalon, al zal een officieel feestje nog even op zich laten wachten. ,,In september hebben we diverse leuke openingsacties, maar we wilden er zeker van zijn dat de meeste van onze klanten terug zijn van vakantie.”

Meer informatie: GéBé Hairstyling, Kleterstraat 8, 033-2451214, gebehairstyling.nl

advertentie
advertentie