Anne en Arjen Swart runnen al vier jaar de New York Pizza in Nijkerk.
Anne en Arjen Swart runnen al vier jaar de New York Pizza in Nijkerk. Foto: Marco Jansen

New York Pizza: ‘Mooie pizza’s supersnel geleverd’

29 juni 2022 om 17:00 Zakelijk

NIJKERK New York Pizza is al vier jaar het adres voor goede pizza’s die snel bezorgd worden. ,,Je krijgt sneller eten van ons dan dat het duurt voor je een maaltijd op tafel hebt gezet.” 

Franchisenemers Anne en Arjen Swart (31) leerden elkaar in 2010 kennen op een vakantie en zijn nu vier jaar een ondernemersduo. Arjen was in zijn jeugd pizzabezorger en had toen al de droom om een eigen pizzeria te beginnen en dat goed te willen doen. ,,Ik heb gekozen om mij aan te sluiten bij New York Pizza. Ik heb met de oprichter gesproken over mijn ambitie, dat was heel persoonlijk. Het is een Nederlands bedrijf, goed bereikbaar met kwalitatief goede producten.”

In Nijkerk hadden ze vier jaar geleden een vliegende start, mede door de publiciteit doordat omwonenden aanvankelijk weerstand boden tegen de New York Pizza vestiging. ,,We zijn op 8 oktober 2018 hier begonnen en hebben nooit klachten gekregen.”

Ik zou het zo stoer vinden als één van onze koeriers het lukt

NAAR DE RUIMTE New York Pizza heeft gewaagde marketingcampagnes en dat spreekt Anne en Arjen aan. Het merk groeit en er loopt nu een campagne waarbij de landelijk beste koerier de ruimte in wordt gestuurd. Arjen: ,,Een koerier moet daarvoor minimaal 40 goede recensies hebben. Daar moet je best wat bestellingen voor rijden. Maar we zijn hier druk en halen goede scores en er is al een bezorger in Nijkerk die ervoor in aanmerking komt.” Anne: ,,Ik zou het zo stoer vinden als één van onze koeriers het lukt. In 2023 wordt hij gekozen voor één van de eerste commerciële ruimtevluchten. Daarvoor is een ticket gereserveerd.”

KEUZE Bij New York Pizza heeft de klant keuze uit 20-30 verschillende pizza’s en bijgerechten zoals kip, aardappelschijfjes en ook hotdogs verkopen goed. Arjen: ,,Onze mooie pizza’s worden supersnel bezorgd. De bodem is op de juiste manier bereid, de toppings zijn goed verdeeld. Je wordt goed geholpen aan de telefoon en de koerier is vriendelijk aan de deur. Van donderdag tot en met zondag zijn we geopend voor de lunch. Dan krijgen we vaak grote bestellingen van bedrijven en sportclubs. We hebben twee ovens en kunnen grote bestellingen aan.”

Arjen en Anne vinden het leuk om samen te werken met andere bedrijven. Ze steunen goede doelen en sponsoren verenigingen en evenementen. ,,Werk je bij een bedrijf en heb je een goed idee? Neem dan contact met ons op. We staan we altijd open voor een gesprek.”

Informatie: Willem-Alexanderplein 12, 3862 CD, Nijkerk. Tel: 033-3030035. Instagram & Facebook: @newyorkpizzanijkerk

Door Marco Jansen

Marco Jansen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie