Marije Grondman is eigenaar van MAR-IT.
Marije Grondman is eigenaar van MAR-IT. MAR-IT
Ondernemer in beeld

MAR-IT biedt begeleiding in IT voor iedereen

19 januari 2022 om 16:00 Zakelijk

NIJKERK Angst voor het verlies van gegevens bij de overdracht van oude computergegevens naar een nieuwe computer? Een stroeve internetverbinding of moeite met het instellen van programma’s of AntiVirus software? MAR-IT biedt zowel particulieren als ondernemers persoonlijk advies gericht op iemands eigen werkwijze en behoefte.

Marije Grondman, eigenaar en grondlegger van MAR-IT, heeft veertien jaar in de consultancy gewerkt voor softwarebedrijven. ,,Als ZZP-er wil ik de schakel zijn voor ondernemers tussen IT en hun bedrijf. Zo kunnen zij zich focussen op hetgeen waar ze goed in zijn.” Ze heeft bijvoorbeeld een snelgroeiend re-integratiebedrijf als klant. ,,Ze willen hun administratieve processen zoveel mogelijk automatiseren en alle benodigde informatie en dossiers op het juiste moment beschikbaar hebben voor betrokken medewerkers. Een mooi project dat we samen aangaan.”

Als ZZP-er wil ik de schakel zijn voor ondernemers tussen IT en hun bedrijf

RITTENKAART Een service die MAR-IT biedt, is de MAR-ITtenkaart, een tegoed voor meerdere uren in IT-ondersteuning. Deze rittenkaart is inzetbaar voor telefonische support, maar ook voor consultancy op locatie. Voor ondernemers en particulieren die tegen uitdagingen aan lopen met het instellen van Word, Excel of e-mail, tot het oplossen van problemen met een gekoppelde printer of het inregelen van administratieve processen. Ook kan MAR-IT facturatie- of boekhoudsoftware startklaar inrichten, of een ontwerp maken voor een offerte of factuur via Word, in de huisstijl van het bedrijf. 

TOEGANKELIJK ,,Eén van de uitdagingen op dit moment is opslag van gegevens in de cloud. Hoe zorg je als ondernemer of particulier dat je gegevens veilig online staan?” Een ander probleem waar mensen voor aankloppen bij MAR-IT is gegevensoverdracht naar een nieuwe computer. Haar belangrijkste streven is om IT toegankelijk te maken voor ondernemers en particulieren. ,,IT consultancy klinkt misschien erg zakelijk, maar ik ben er ook zeker voor particulieren. Voor begeleiding en advies op het gebied van computers.”

Meer informatie: MAR-IT. Tel: 06-30946 531, email: marije@mar-it.nl, website: www.mar-it.nl

Door Maranke Pater

Maranke Pater
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie