Darklicht schijnt alleen waar het nodig is.
Darklicht schijnt alleen waar het nodig is. JEL Products
Ondernemer in beeld

Het sportveld in de schijnwerpers

15 september 2021 om 17:12 Zakelijk

NIJKERK De dagen worden inmiddels alweer korter en juist nu beginnen alle buitensporten. En dus gaat de veldverlichting aan.

Het is bijna een wonder, zo precies als de lichtgrens reikt. „Deze lampen worden vlak aan het maaiveld gemonteerd zonder kantelhoek. Met de nieuwste techniek verlichten we egaal en voorkomen we verblinding op het veld”, legt Lucas de Graaf van JEL Products uit, „Sta je buiten het veld dan is er dus geen verblinding.” Daarmee is er een definitief einde gekomen aan de enorme lichtvervuiling en dat betekent minimaal lichtverlies, nauwelijks invloed op de natuur en, last but not least, omwonenden hebben geen last meer van de terreinverlichting. Deze extreem hoogwaardige LED-armaturen hebben zilveren reflectors waarmee de lichtopbrengst maximaal en volledig egaal over het veld wordt verspreid.

Deze lampen met de opvallende naam Darklicht zijn voor meerdere toepassingen geschikt. Zakelijk partner en vader Jaap de Graaf zegt hierover: „Er zijn zeer hoogwaardige componenten gebruik die het armatuur veel unieke eigenschappen geeft. De verlichting is een Nederlandse ontwikkeling en wij passen die toe volgens een door ons ontwikkeld lichtplan op maat. We ontzorgen de klant volledig. Controleren altijd eventueel bestaande palen. En ook de installatie verzorgen we volledig.”

De levensduur is maar liefst 200.000 uur. Daar waar andere LED’s slechts 50.000 uur halen. Lucas: „De Darklicht-armaturen kunnen, dankzij hun innovatieve reflectietechniek, altijd meer dan vijfentwintig procent extra energie besparen ten opzichte van alle andere LED-systemen op de markt behalen.”

Meer informatie via www.jelproducts.nl, of tel. 033-7859809.

Dit artikel maakt deel uit van een commerciële sportbijlage die half september in de Stad Nijkerk verscheen. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Gemma Otten u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06-53488564 of g.otten@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie