Afbeelding
De Foep

Eetcafé De Foep in Hoevelaken sluit de deuren

Zakelijk

HOEVELAKEN Eetcafé De Foep in Hoevelaken sluit de deuren. Uitbater Michel de Kreek stopt ermee. Het eetcafé opende in juni 2000 de deuren en nu, 21 jaar later, sluit de uitbater de deuren definitief.

,,Een beslissing die niet eenvoudig is gebleken, toch echter geheel vrijwillig en weloverwogen is genomen”, laat hij weten. ,,Alle dierbare collega’s, mooie momenten, creatieve gerechten, culinaire evenementen en dankbare gasten ten spijt is na en of eigenlijk tijdens de Covid periode duidelijk geworden dat het gevoel verder gaat in de richting van creativiteit buiten de muren van het eetcafé.” 

De hele maand augustus blijft het café nog open. ,,Daar willen wij met z’n allen nog een geweldige tijd van maken om zo tot op de laatste dag enthousiast de ‘Foep-sfeer’ te blijven uitdragen.” De laatste openingsdag is zondag 29 augustus. ,,Groot is mijn dank aan het fantastische team en de vele vaste gasten die al deze jaren tot een mooi tijd hebben gemaakt met veel bijzondere gebeurtenissen en waardevolle samenkomsten. Persoonlijk wens ik iedereen van harte alle voorspoed in de tijd na Eetcafé de Foep”, besluit De Kreek. 

advertentie
advertentie