Afbeelding
Verloskundigen Aandelaak

Verloskundigen Aandelaak viert 12,5-jarig bestaan

5 juli 2021 om 16:07 Zakelijk

HOEVELAKEN Verloskundigen Aandelaak viert feest, want de verloskundigenpraktijk bestaat 12,5 jaar. Het begon met Joke Breeman die de toenmalige verloskundigenpraktijk Hoevelaken overnam. Samen met Sanne Bokkers doopte ze de praktijk om in Verloskundigen Aandelaak. Vervolgens kwam Dirrianne Klop in 2012 het team versterken en inmiddels is ook Lisanne alweer drie jaar aan de praktijk verbonden. 

Volgens Dirianne zit de kracht van de praktijk in de gemeenschappelijke visie.  ,,Het is fantastisch dat we al zo lang met dit team werken,” laat ze weten. ,,Wij willen allemaal deskundige en persoonlijke verloskundige zorg geven en keihard werken voor onze cliënten en partners.” Joke vult haar aan: ,,Dat is nooit veranderd: de passie waarmee we de zorg aan aanstaande moeders en vaders én hun baby’s verlenen.” 

En Sanne Bokkers op haar beurt: ,,Het blijft fantastisch om bij zo’n bijzonder en intiem moment aanwezig te mogen zijn.” De praktijk heeft in de afgelopen jaren haar zorg steeds verder verdiept. Zo helpt Sanne baby’s die in stuit liggen te draaien door middel van een uitwendige versie, plaatst Dirrianne spiralen en maken alle verloskundigen echo’s in de praktijk. Ook kunnen stellen bij de praktijk terecht voor kinderwensconsulten. 

Dit jaar heeft Verloskundigen Aandelaak naast de locaties in Hoevelaken en Vathorst ook een locatie in Nijkerk geopend. ,,Door ook daar een locatie te openen, is onze zorg nu voor iedereen dichtbij”, aldus Lisanne.

Afbeelding
advertentie
advertentie