Afbeelding
Eigen foto

Dieke van Wincoop opent de deuren van Dieke Mixstore

5 juli 2021 om 11:00 Zakelijk

NIJKERK Dieke van Wincoop opende 1 juli haar nieuwe winkel: Dieke Mixstore. ,,Het mixstore concept vind ik fantastisch; een mix van producten, geen aparte hokjes met veel van hetzelfde, maar juist inspirerende hoekjes met voor iedereen wat wils en haalbaar voor grote en kleine budgetten. Een mix van kleding, hoeden, sieraden, woonaccessoires en kleine kadootjes”, aldus Van Wincoop.

Het mixstore concept geeft het al aan; Dieke Mixstore verkoopt niet alleen kleding, maar ook sieraden, hippe tassen en accessoires, woonartikelen, hoeden en cadeau’s. Ze gaat voor duurzaamheid, eerlijke materialen en unieke productieprocessen en dat is te zien in haar twee verdieping hoge mixstore. Naast een winkel is het ook een mooie plek om een kop koffie of een bakje verse thee te drinken, een gezellig praatje te maken en even op het terras te zitten en te genieten van handgemaakte Italiaanse truffels.

Openingtijden: dinsdag t/m zaterdag van 9.30u - 17.00u. Adres: Venestraat 1 in Nijkerk. Bereikbaar via 06 836 265 34 en www.diekemixstore.nl

advertentie
advertentie