Afbeelding
Kees van den Heuvel

Nijkerker Morris Blok (16) start eigen entertainmentbureau

14 juni 2021 om 14:28 Zakelijk

NIJKERK Met negen jaar oud was hij al de jongste discjockey van Nijkerk, maar met zijn eigen entertainmentbureau is hij nu ook één van de jongste ondernemers van Nijkerk. Morris Blok (16) heeft het bedrijf Morr-is Entertainment opgericht en daarmee wil hij heel Nijkerk en omgeving aan het feesten krijgen.

Het bedrijf is in te schakelen voor zijn diensten als dj op bruiloften, schoolfeesten, events en borrels, maar de jonge ondernemer verzorgt ook complete feesten met ballonnentogen en catering. En hij bestuurt een eigen partysloep, afkomstig van De Gezelligheid uit Leusden. Het bedrijf is 12 mei ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hij regelt alles vanuit zijn huis, dus een kantoor is nog niet aan de orde.  ,,Ik zit nog op school en ik wil nog wel mijn ding kunnen doen. Straks gaat veel aandacht naar mijn bedrijf, maar ik wil ook nog aandacht kunnen besteden aan mijn vrienden en mijn hobby’s”, aldus Blok. 

ERVARING Morris Blok heeft dit jaar examens gedaan en wil een driejarige eventopleiding volgen in Hilversum. Hij wil samen met zijn vader en zijn vriend Stefan veel zelf gaan doen voor zijn eigen bedrijf. De jonge dj en ondernemer heeft al veel praktijkervaring mogen opdoen via ID DJ Entertainment en oud-eigenaar Dennis van den Hoogen heeft hem ook voorzien van de nodige tips. ,,Ik heb sowieso veel aan Dennis gehad, want zonder Dennis had ik nooit gestaan, waar ik nu sta. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. En nu ga ik op eigen benen. Bij de Kamer van Koophandel vonden ze het wel een dingetje dat ik dit ging doen. Ze waren allemaal heel verbaasd dat ik nog zo jong was. Maar als ik iets voor ogen heb, dan moet het ook gebeuren. Sinds ik acht jaar oud ben, wil ik dit al. Dit is mijn kans. Ik heb goede afspraken gemaakt met mijn ouders en we gaan er gewoon voor.” 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie