Afbeelding
Harry Koelewijn

Aalt Pijpers na 50 jaar trouwe dienst bijna met pensioen

14 april 2021 om 12:45 Zakelijk

NIJKERK Na 50 jaar in dienst te zijn geweest bij Pijpers Bronbemalingen, hoopt Aalt Pijpers rond juli dit jaar met pensioen te gaan. Hij trad op 13 april 1971 officieel in dienst bij Pijpers Bronbemalingen. Vorig jaar werd hij 65. 

Aalt Pijpers werkte na schooltijd 4 tot 5 avonden per week mee in de buitendienst, op zaterdag en in de vakanties. Na het afronden van de MTS zat hij permanent in de buitendienst, werkweken van 80 uur waren meer regel dan uitzondering. In 1993 heeft hij de planning overgenomen en dit volgehouden tot aan eind 2019. Naast deze werkzaamheden heeft hij zich vanaf november 2018 ook beziggehouden met het verbeteren van de boorinstallatie en de groutmachine voor het aanbrengen van collectoren voor aardwarmtewinning. 

Vanaf eind 2019 verricht hij hoofdzakelijk kantoorwerkzaamheden, maar gaat ook regelmatig mee met de boorploeg om te assisteren. Aalt is ondertussen ook gediplomeerd boormeester, bij het aanbrengen van de collectoren. Rond juli aanstaande hoop hij met pensioen te mogen gaan.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie