'Nijkerk is een goede uitvalsbasis om onze drie daglichtpijlers verder te kunnen laten groeien', aldus Han de Bree, oprichter van Intura.
'Nijkerk is een goede uitvalsbasis om onze drie daglichtpijlers verder te kunnen laten groeien', aldus Han de Bree, oprichter van Intura. Google Maps

Daglichtexpert verhuisd van Hoevelaken naar Nijkerk

2 december 2020 om 12:13 Zakelijk

NIJKERK Intura daglichtoplossingen is verhuisd naar Nijkerk. De Nederlandse daglichtspecialist is sinds 23 november gevestigd op de Ampérestraat 15 in Nijkerk. 

Intura biedt op de Nederlandse markt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen en platdakramen (vlakke lichtkoepels), maar ook voor gevels zoals kunstof kozijnen en deuren.

Het nieuwe bedrijfspand biedt plek aan een showroom voor (plat)dakramen en kunststof kozijnen, kantoren en een magazijn waarvandaan de producten door heel Nederland gedistribueerd worden.

GOEDE UITVALBASIS ,,We zijn blij dat we een nieuwe plek hebben gevonden om onze drie daglichtpijlers verder te kunnen laten groeien. Nijkerk is hiervoor een hele goede uitvalbasis. Het geeft ons de ruimte om ons verder door te ontwikkelen”, aldus Han de Bree, oprichter van Intura. Volgens de daglichtspecialist worden de eisen met betrekking tot estethiek, energiebesparing, milieu en geluidsisolatie steeds veeleisender.

advertentie
advertentie