Afbeelding
Kade 10

Nijkerkse restaurants doen mee aan ‘restaurant take over’

19 november 2020 om 15:04 Zakelijk

NIJKERK Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort en omgeving in een zogenoemde ‘restaurant take-over’. Ook Kade 10 en De Salentein uit Nijkerk nemen deel.

De koks van bekende restaurants in Amersfoort en omgeving krijgen de mogelijkheid om hun gerechten klaar te maken en te serveren aan hotelgasten van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. ,,Door de coronacrisis kunnen veel horeca ondernemers hun beroep niet meer op de standaard manier uitoefenen”, legt de Van der Valk-hotelketen uit. ,,Daarom hebben we de handen ineengeslagen met lokale restaurants en zijn we op het idee gekomen van een restaurant take over of zogenoemde Restaurant-roulette. Hotels mogen immers hun restaurant wel openhouden voor hotelgasten.”

AAN HET ROER Van 23 november tot en met 17 december nemen vijf verschillende restaurants het Live Cooking restaurant van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 over. De restaurants die hier aan meedoen zijn Merlot, Alberts en Jackie Brown uit Amerfoort en Kade 10 en De Salentein uit Nijkerk. Iedere dag staat één van de restaurants aan het roer. Gasten van Hotel Amersfoort die gebruik willen maken van deze culinaire beleving, kunnen het speciale ‘Restaurant Roulette arrangement’ boeken.

advertentie
advertentie