Erik Pot: ,,Klanten zijn echt heel blij als je iets op hebt weten te lossen, dat maakt het zo’n mooi vak.”
Erik Pot: ,,Klanten zijn echt heel blij als je iets op hebt weten te lossen, dat maakt het zo’n mooi vak.” Maureen van Goethem
Advertorial

Ruim twintig jaar ervaring: Pot Elektrotechniek

Zakelijk

NIJKERK Erik Pot (36) uit Nijkerk is de drijvende kracht achter het gelijknamige bedrijf Pot Elektrotechniek. Als knulletje van 8 jaar speelde Erik Pot graag met elektronica. ,,Ik was bezig met het uit elkaar halen van de elektrische spullen van mijn ouders om te kijken hoe het in elkaar zat'', vertelt hij.

Maureen van Goethem

,,Mijn ouders waren daar helemaal niet blij mee, want dan kwamen ze bijvoorbeeld thuis en lag de televisie uit elkaar. Maar ik kreeg wel alles weer in elkaar. Toen merkte ik al dat ik heel veel met elektra wilde doen.'' Later ging hij dan ook aan de slag als leerling monteur en volgde hij allerlei bijbehorende opleidingen. Hij heeft sindsdien meer dan twintig jaar werkervaring opgedaan in de elektrotechniek. Toch kriebelde het om na een kantoorbaan in de sector weer op pad te gaan en monteur te zijn. Niet meer werken voor een baas, maar meer vrijheid. ,,Ik heb het altijd een mooi vak gevonden, dus deze stap was ruim twee jaar geleden voor mij heel klein. Vorig jaar heb ik een bus met alle toeters en bellen aangeschaft om naamsbekendheid op te bouwen. Op den duur wil ik wel groter groeien.''

Ik was bezig met het uit elkaar halen van de elektrische spullen van mijn ouders om te kijken hoe het in elkaar zatDEGELIJK ADVIES Pot vindt het belangrijk om passend advies te geven. Veel mensen willen het gas af laten sluiten en een kookplaat aanschaffen, maar ook over het elektrisch verwarmen met een warmtepomp, laadstations en zonnepanelen kan Pot adviseren. Hij draait zijn hand niet om, om grote projecten te begeleiden en storingen op te lossen. Ook blijft hij cursussen volgen om zijn kennis te verbreden en zich te ontwikkelen. ,,Elektriciteit speelt een belangrijke rol in onze huidige samenleving, eigenlijk kunnen we niet meer zonder. Het oplossen van zulke problemen geeft dan ook veel voldoening. Klanten zijn echt heel blij als je iets op hebt weten te lossen, dat maakt het zo'n mooi vak."

Pot werkt zowel voor MKB-bedrijven als voor particulieren. Hij is van alle markten thuis. Denk aan het aanleggen van elektra, datanetwerken, maar ook het vervangen van bijvoorbeeld keuken apparatuur, het vernieuwen van schakelmateriaal, bedrading of groepenkast. Het verschil in werkzaamheden maakt het werk ook zo leuk!"

Pot Elektrotechniek
Beethovenlaan 17
3862 GN Nijkerk
Tel. 06-24278542
www.potelektrotechniek.nl
advertentie
advertentie