Een groene, levende tuin met een veranda, aangelegd door Satter Hoveniersbedrijf.
Een groene, levende tuin met een veranda, aangelegd door Satter Hoveniersbedrijf. Satter Hoveniers

Satter Hoveniers helpt bij luxe levende tuinervaring

27 maart 2024 om 20:11 Zakelijk

NIJKERKERVEEN ,,Een tuin is meer dan alleen een stuk grond met planten, stenen en tegels”, zegt Danielle Satter van Satter Hoveniers uit Nijkerkerveen. ,,Voor steeds meer mensen is het ook een weerspiegeling van levensstijl en persoonlijkheid.” Als Jeroen en Danielle Satter vertellen over hun werk als hovenier, dan voel je tussen de regels door hun liefde voor het vak.

Jeroen: ,,Het start met de wensen en behoeften. Hou je van luxe en wil je bijvoorbeeld een jacuzzi of zwembad in je tuin? Of vind je het vooral belangrijk dat in jouw tuin respect voor de natuur doorklinkt? Ben je gecharmeerd van een tuinontwerp met organische vormen of met strakke lijnen en moderne elegantie? En hoe maken we een ontwerp dat past bij de architectuur van jouw woning? We maken een ontwerp dat hierop aansluit. Daarna gaan onze hoveniers aan het werk om het ontwerp op papier om te zetten naar een levende tuin die groeit en bloeit.”

We hebben oog voor functionaliteit én esthetiek. Het moet doelmatig én mooi zijn

RESPECT VOOR NATUUR

Wil je jouw tuin transformeren tot een luxueus ‘buitenverblijf’? Denk je bijvoorbeeld aan een veranda, buitenkeuken, sfeervolle buitenhaard of een op maat gemaakte lounge? Of aan allemaal tegelijk? Satter Hoveniers adviseert, selecteert en installeert. Jeroen: ,,We hebben oog voor functionaliteit én esthetiek. Het moet doelmatig én mooi zijn. Ook vinden we het mooi om in ons werk duurzaamheid en respect voor de natuur door te laten klinken. Bijvoorbeeld door milieuvriendelijke materialen te gebruiken, biodiversiteit te bevorderen door de beplanting die we kiezen en waterbesparende technologieën toe te passen. Dit maakt je tuin niet alleen tot een luxe en levende, maar ook tot een milieuvriendelijke en ‘groene’ tuin.”

We bieden op maat gemaakte onderhoudsprogramma’s zodat jouw tuin jaar na jaar in optimale staat verkeert

OP MAAT

,,Onze betrokkenheid eindigt wat ons betreft niet na de aanleg van de tuin,’ benadrukt Danielle. ,,We bieden op maat gemaakte onderhoudsprogramma’s zodat jouw tuin jaar na jaar in optimale staat verkeert. Onze mensen zijn ervaren in alle aspecten van tuinonderhoud, van snoeien en bemesten tot irrigatie en het bijhouden van seizoensgebonden planten. Zo krijg je een tuin waar je een leven lang plezier van hebt. Een plek waar je tot jezelf kunt komen én waar je met anderen het leven kunt vieren.”

Meer informatie: Satter Hoveniersbedrijf, Laakweg 114, 3864 LG Nijkerkerveen. 033-2530008. info@satterhoveniers.nl. www.satterhoveniers.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door De Schakel en Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Stad Nijkerk.nl? Neem dan contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie