Afbeelding
Maureen van Goethem

JapanseMessen.nl organiseert Japanse Markt

21 februari 2024 om 17:30 Zakelijk

HOEVELAKEN Op zaterdag 24 februari van 10.00 tot 16.00 uur organiseert JapanseMessen.nl in samenwerking met Jetro (Japan External Trade Organisation) een Japanse Markt in ‘De Stuw’, De Brink 10 in Hoevelaken. 

Op de markt zijn standhouders aanwezig met onder meer Japanse sushi, Matcha thee, koksmessen, Sake, gereedschap, stationary, kunst, aardewerk, kleding, tassen, boeken, bonsaitools en veel meer. Mede dankzij Jetro is de entree tot deze markt gratis voor standhouders én bezoekers.

SHOWROOM

JapanseMessen.nl is ontstaan door het zoeken naar een scherp mes in de studententijd van Christian Jagersma. Door zijn fascinatie voor Japan, de cultuur en tradities kwam hij op de unieke Japanse messen. In Japan gaat hij steeds op zoek naar kleine ambachtelijke smeden met een goed verhaal. Vaak familiebedrijfjes met een lange geschiedenis. Daarom importeert hij ook zelf deze unieke messen. ,,Wij zijn nu eigenlijk ook een familiebedrijf, want mijn vrouw Marieke en  haar vader werken mee.’’

Wij zijn nu eigenlijk ook een familiebedrijf

JapanseMessen.nl is in ruim tien jaar uitgegroeid tot een webwinkel met showroom die alleen op afspraak te bezoeken is. Hier zijn de messen, zagen, beitels, scharen en bijbehorende producten waaronder slijpstenen, messentassen en messenblokken en nog veel meer verkrijgbaar. Van merken, en hun eigen merk, die niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Ook kan men terecht voor het slijpen.

Wij zorgen dat de naam of persoonlijke boodschap netjes op het mes komt te staan

ADVIES

JapanseMessen.nl is er voor hobbyisten en specialisten in de keuken. De producten kan men in de showroom bekijken, voelen, vergelijken en soms zelfs uitproberen. ,,Na het maken van een afspraak krijgt iemand uiteraard deskundig advies’’, aldus Christian. ,,Om uit te zoeken welk mes het beste bij je past, zul je eerst moeten bedenken waarvoor je het mes het meest zal gebruiken.’’

Je kunt je mes laten samenstellen en laten graveren met de naam van de eigenaar bijvoorbeeld. Marieke: ,,Wij zorgen dat de naam of persoonlijke boodschap voor wie het bestemd is, netjes op het mes komt te staan.’’ Voor meer informatie over Japanse messen kunt u terecht op de Japanse Markt.

Meer informatie: JapanseMessen. Hogebrinkerweg 15C, Hoevelaken. www.japansemessen.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door JapanseMessen.nl. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Stad Nijkerk.nl? Neem dan contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie