Afbeelding
Domino's Nijkerk

Domino’s Pizza in Nijkerk gaat vandaag alsnog open

Winkels

NIJKERK Een weekje later dan oorspronkelijk gepland, maar vandaag gaat de nieuwe Domino’s pizzeria aan de Kolkstraat dan toch open. 

Het rond krijgen van een vergunning had net iets meer voeten in de aarde dan vooraf bedacht. Franchisenemers Sebastiaan, Martijn en Francisca van Eijk kunnen vanaf maandagmiddag 27 juni echter alle hongerige magen voeden met niet alleen pizza’s, maar ook Crunchy Chicken uit de oven, verkoelende Thickshakes en diverse bijgerechten en desserts.

Het drietal opende in 2016 zijn eerste winkel in Huizen. Niet veel later volgden vestigingen in Zeewolde en vorig jaar Bunschoten-Spakenburg.
Domino’s Nijkerk is nog op zoek naar medewerkers. Zowel toekomstig pizzamakers als bezorgers kunnen voor meer informatie terecht op www.werkenbijdominos.nl. Niet alleen wordt er bezorgd met elektrische voertuigen, ook het pand wordt helemaal gasloos. De pizza’s worden bereid in een elektrische oven.

De winkel is dagelijks geopend voor afhalen en bezorgen: maandag en dinsdag: 16.00 - 22.00 uur, woensdag, donderdag en vrijdag: 12.00 - 22.00 uur en zaterdag en zondag: 13.00 tot 22.00 uur.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie