De lockdown was zwaar, maar nu kan er toch een klein feestje gevierd worden.
De lockdown was zwaar, maar nu kan er toch een klein feestje gevierd worden. Harry Koelewijn

Wilma’s naald en draad vijftien jaar gevestigd in Nijkerk

Winkels

NIJKERK Wilma kwam in februari 2006 werken bij Inge Mode en Stoffen, toen nog gevestigd aan de Singel. Een jaar later nam Wilma de zaak over. Bij Inge werd ook kleding gerepareerd en konden klanten terecht voor het stomen van kleding. Wilma is daar een tijdje later mee gestopt.

In 2014 kwam er een pand aan de Langestraat vrij waar voorheen de Knoop gevestigd was. Wilma werkte daar tot 2019 samen met parttime medewerkers Tineke en Lean. Sinds die tijd draait ze de zaak alleen en is Wilma vier dagen in de week geopend. 

De coronaperiode was zoals bij iedere ondernemer een zware tijd. Wilma is blij dat ze haar vaste klantenkring de online bestelde artikelen kon afleveren aan huis of ze het ophaalde aan de voordeur. Dus dan toch een reden om een klein feestje te vieren, dit jubileum. Voor de eerste week van februari heeft ze een aantal acties bedacht en is er een wedstrijd voor klanten. Het is een creatieve wedstrijd waar iedereen aan mee kan doen. Het wedstrijdformulier daarvoor ligt in de winkel.

advertentie