Afbeelding
Henry Hamstra

Winkels langer open voor Niekarker Proatavond

1 september 2021 om 14:30 Winkels

NIJKERK Er is vrijdag 3 september in het Nijkerkse centrum een extra lange koopavond tot 22.00 uur. Vele tientallen winkels zullen open zijn en om het extra interessant te maken hebben ze allemaal wel een speciale aanbieding of maken het op een andere manier extra leuk in en om hun winkel.

De traditionele ‘Nacht van Nijkerk’ die altijd de laatste donderdag van de vakantie is kon vorige week nog niet doorgaan. De pandemie gooit dit jaar nog roet in het eten wat dat betreft. Aan de andere kant mag er wel steeds meer en daarom vond de Nijkerkse Ondernemers Vereniging dat er toch wat moest gebeuren in de binnenstad.

,,Tijdens de koopavond zullen er vanaf de mooiste kerktoren van Nederland gezellige melodieën klinken vanuit het carillon. We hebben in Nijkerk het geluk twee wereldtoppers te hebben op dat gebied. Tussen 20.00 uur en 21.00 uur zal Boudewijn Zwart speciaal voor het winkelende publiek zijn muzikale kunsten ten gehore brengen. Het heeft er alle schijn van dat het ook nog eens fantastisch winkelweer wordt vrijdag. Alle ingrediënten dus voor een leuke Niekarker Proatavond.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie