Afbeelding
Kees van den Heuvel

Mariëlle's Kwaliteitskip viert derde lustrum

27 augustus 2019 om 07:34 Winkels

NIJKERK Mariëlle's Kwaliteitskip, gevestigd aan de Kloosterstraat in Nijkerk, bestaat vijftien jaar. Mariëlle van Winterswijk startte haar winkel in 2004 op het Singel. Daarna verhuisde ze naar een hagelnieuw pand aan de Kloosterstraat. Dat was voorheen een oude loods en nog vroeger de oude woning van de familie Van Soeren.

De verhuizing heeft gunstig uitgepakt. Er kwam meer ruimte in het assortiment en het dienstenpakket voor de consument breidde uit. Mariëlle van Winterswijk: ,,Ik kreeg meer ruimte om ambachtelijke producten te kunnen produceren. Er wordt minder ingekocht: tegenwoordig maken we alles zelf. Je hebt meer ruimte om te bereiden en het is prettig werken in een pand dat je naar wens hebt kunnen inrichten. Het was een enorme verbetering."

Naast de winkel bestiert ze ook een cateringbedrijf en verzorgt barbecues aan huis. ,,Alles wat de klant wil (tot in het redelijke) is mogelijk." Bij aankoop van 25 euro krijgt de klant bovendien een koeltas cadeau (zolang de voorraad strekt). Alle barbecues die voor september worden besteld, krijgen 15 procent korting (vanaf twintig personen).

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie