Afbeelding
Google Streetview

Defect bij Arkersluisbrug in Nijkerk nog niet opgelost

24 augustus 2020 om 13:44 Verkeer en vervoer

NIJKERK Bij de Arkersluisbrug aan de Zeedijk in Nijkerk is sinds vrijdag een storing. Het is niet veilig om met de auto, fiets of te voet over de brug te gaan zolang monteurs aan een oplossing werken. Dat meldt handhaving Nijkerk. Het is niet duidelijk wanneer het probleem verholpen is. 

,,Wij hebben een poosje geholpen om mensen om te leiden, omdat het druk was met vakantiegangers", schrijft handhaving verder. ,,Verkeersregelaars hebben die taak overgenomen toen de storing bleef aanhouden."






View this post on Instagram









De brug over de Arkersluis is helaas nog steeds defect. Al sinds vrijdag zijn er problemen met de Arkersluisbrug. Wij hebben een poosje geholpen om mensen om te leiden, omdat het druk was met vakantiegangers. Verkeersregelaars hebben die taak overgenomen, toen de storing bleef aanhouden. Het is niet veilig om met de auto, fiets of te voet over de brug te gaan, zolang er wordt gewerkt aan de brug. Er wordt door de monteurs hard gewerkt om de storingen te verhelpen. @nijkerkaanzee @strandhuysnijkerk en @droomparkbadhulckesteijn zijn bereikbaar, maar let wel op vanaf welke kant je komt aanrijden! #brug #sluis #arkersluisbrug #arkervaart #arkersluis #defect #storing #afgesloten #omleiding #verkeersveiligheid #verkeersregelaars #handhaving #toezichthouder #toezicht #boa #buitengewoonopsporingsambtenaar #buitengebied #gemeentenijkerk #nijkerk

A post shared by  Handhaving Nijkerk (@handhaving_nijkerk) on

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie