Edith Terschegget nam onlangs afscheid als directeur van het bedrijf MOS en besloot dat de giften op haar afscheidsreceptie werden besteed aan een nieuw instrument voor de fanfare.
Edith Terschegget nam onlangs afscheid als directeur van het bedrijf MOS en besloot dat de giften op haar afscheidsreceptie werden besteed aan een nieuw instrument voor de fanfare. Kees van den Heuvel

NSFC krijgt nieuw instrument cadeau

27 maart 2023 om 08:30 Verenigingen

NIJKERK Tijdens het goed bezochte voorjaarsconcert van het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps van afgelopen zaterdag in de Kruiskerk kreeg de vereniging een cadeau aangeboden. Edith Terschegget nam onlangs afscheid als directeur van het bedrijf MOS en besloot dat de giften op haar afscheidsreceptie werden besteed aan een nieuw instrument voor de fanfare.

Terschegget is al langer verbonden aan de vereniging; haar opa heeft zelf bugel gespeeld en is dirigent geweest van het corps. Uit handen van Terschegget ontving penningmeester Wally van Gool een prachtige nieuwe bugel. Van Gool was zeer verheugd met deze gift voor de verenging en gaf aan dat deze bugel zeer gewenst is als vervanging voor de oude instrumenten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie