Afbeelding
Aalt Guliker

Doek gaat vallen voor EHBO vereniging Nijkerkerveen

20 maart 2023 om 18:53 Verenigingen

NIJKERKERVEEN De EHBO vereniging Nijkerkerveen houdt op te bestaan. Dit is unaniem besloten op de algemene ledenvergadering van maandag 6 maart jongstleden. Sinds deze beslissing verkeert de vereniging in liquidatie. Een te klein ledental en een gebrek aan bestuursleden heeft tot deze beslissing geleid. Er zullen nog wel EHBO’ers posten op komende evenementen in het dorp zoals de Trekkertrek, Koningsdag en de Dorpsdag.

De vereniging werd op 17 september 1968 opgericht in het huis van de familie Witzel. In 2018 werd het vijftig jarig jubileum groots gevierd in de kantine van voetbalvereniging Veensche Boys. Veel evenementen in het dorp waaronder de Uutkiekdag, het Carbidschieten en de jaarlijkse Trekkertrekwedstrijd werden ondersteund door de leden van de vereniging. De vereniging verkeert in liquidatie omdat er nog veel lopende zaken moeten worden afgehandeld. 

Tijdens de laatste ledenvergadering werd een aantal leden bedankt voor hun inzet. Instructrice Anita Kamies, stagiaire Saphira Kamies, bestuurslid Elly van Dasselaar, penningmeester Leni van de Kamp en voorzitter John Brouwer kregen allen een mooie bos bloemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie