Lid van het eerste uur Bep Schut werd in de bloemetjes gezet.
Lid van het eerste uur Bep Schut werd in de bloemetjes gezet. Harry Koelewijn

Veel lof voor jubilerend SeniorWeb, Bep Schut en André Vingerhoed

28 januari 2023 om 13:13 Verenigingen

NIJKERK Het 25-jarig jubileum van SeniorWeb werd donderdag 25 januari gevierd in de Kruiskerk. Speciale dank ging namens Hans van Leeuwen uit naar Bep Schut en André Vingerhoed.

Rond 15.00 uur opende voorzitter Hans van Leeuwen de bijeenkomst en verwelkomde ruim tachtig senioren en genodigden die aanwezig waren om dit lustrum te vieren. In zijn toespraak kwam hij nog even terug op het ontstaan van SeniorWeb in 1998 en wie daarbij betrokken waren. Bep Schut was één van de drie oprichters en is nog altijd actief in de PR-commissie. ,,Een kwart eeuw lid en nog zó betrokken; dat verdient een dankwoord en een mooi boeket bloemen.” Ook werd André Vingerhoed bedankt voor zijn tomeloze inzet (14 jaar) als coördinator en deskundige op het digitale gebied. 

Een kwart eeuw lid en nog zó betrokken; dat verdient een dankwoord en een mooi boeket bloemen

DIGITALE VERANDERINGEN Elke dinsdag en drie donderdagmiddagen van 13.30 tot 15.00 uur vindt het digitale spreekuur plaats waar geïnteresseerden met al hun vragen op gebied van de digitale samenleving terecht kunnen. Henk van Essen één van de docenten van het eerste uur gaf op de jubileumbijeenkomst nog een uiteenzetting over alle veranderingen op het gebied van de digitale snelweg. 

Namens de gemeente Nijkerk was wethouder Audrey Rohen aanwezig en zij feliciteerde de vereniging met dit jubileum. ,,Het is zo belangrijk dat in deze tijd van digitalisering onze senioren geholpen kunnen worden en met hun vragen bij SeniorWeb terecht kunnen.Ga zo door en op naar het volgende jubileum. Het cadeau voor dit jubileum krijgen jullie nog.”

Er waren tevens felicitaties van de bibliotheek namens onder andere directeur Laura Koppenburg, teamcoördinator Mirjam van Leeuwen en coördinator basisvaardigheden en digitaal huis Janneke Vijfwinkel. Namens Sigma was de heer Hogeveen aanwezig. Deze instellingen zijn allemaal nauw betrokken bij SeniorWeb. Na het officiële gedeelte was er een optreden van het Shanty Koor Amersfoort en een hapje en een drankje ontbraken niet.

Stad Nijkerk app
Stad Nijkerk heeft nu ook een app! Al het (lokale) nieuws altijd binnen handbereik. Download hier de gratis Stad Nijkerk app.

Ook werd André Vingerhoed bedankt voor zijn tomeloze inzet.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie