Gluren bij de Buren
Gluren bij de Buren Maarten Eykman

Gluren bij de Buren: Artiesten en Huiskamers mogen zich nu opgeven

11 oktober 2019 om 13:54 Podiumkunsten Deel je nieuws

3e editie FESTIVAL IN DE HUISKAMERS VAN NIJKERK

Op zondag 9 februari 2019 vindt huiskamerfestival Gluren bij de Buren voor de derde keer plaats in Appel, Hoevelaken, Nijkerk en Nijkerkerveen. Alle wijken van gemeente Nijkerk worden die dag in vervoering gebracht met optredens van lokale podiumkunstenaars in huiskamers van gastvrije bewoners. Huiskamers en artiesten kunnen zich tot en met 30 november opgeven om mee te doen aan het festival.

Het concept is simpel: een huiskamer kan een middag een podium zijn. Lokale artiesten treden tussen 12.00 en 17.00 drie keer op met een optreden van 30 minuten. De buurtbewoners zijn het publiek. 

 

Huiskamers gezocht

Gluren bij de Buren is op zoek naar iedereen uit de gemeente Nijkerk, die deel willen uitmaken van het festival om er samen een groot succes van te maken. Dit kan
van groot tot klein zijn en van flatje tot villa. De organisatie heeft als doel dat er in alle wijken van gemeente Nijkerk op 9 februari kan worden gegluurd.

Artiesten gezocht

Naast huiskamers is Gluren bij de Buren op zoek naar artiesten uit Gemeente Nijkerk die hun talent willen verspreiden. Smartlap of jazz, kindertheater of poëzie, alles kan en alles mag. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

Verander je graag jouw huiskamer in een artistiek paleis of sta je liever zelf tussen de schuifdeuren? Aanmelden kan tot en met 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/nijkerk

 

GLUREN BIJ DE BUREN

9 februari 2019

12:00 - 17:00

In alle wijken van de gemeente Nijkerk

Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

www.glurenbijdeburen.nl/nijkerk

advertentie
advertentie