Afbeelding
Foto: Pixabay

Dit zijn de beste bedrijfswagens van dit moment

25 september 2023 om 19:17 Partnercontent

De bedrijfswagenmarkt is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Waar ooit een geweldig zakenvoertuig een zuinige dieselmotor zou hebben, zijn de meest wenselijke nu voorzien van slimme benzine-hybride technologie of volledig elektrische aandrijflijnen. Bij zakelijk financial lease wordt dan ook vaak gekozen voor een elektrische bedrijfswagen. Je wilt dan uiteraard wel de juiste keuze maken. We hebben daarom veel geschikte bedrijfsauto’s bekeken en hieronder een lijstje gemaakt met de beste modellen voor ondernemers van dit moment. 

Tesla Model Y
De Tesla Model Y wordt met de dag populairder en we begrijpen zeker waarom. Aantrekkelijke prijzen, een praktische cabine, tonnen bagageruimte en het messcherpe uiterlijk dragen allemaal bij aan de aantrekkingskracht van de Tesla. Voor bestuurders van bedrijfswagens is er nog meer goed nieuws; als EV profiteert hij van de laagste belastingtarieven. Dankzij Tesla’s Supercharger-netwerk en een geschatte actieradius van 530 kilometer kan de Model Y het leven onderweg prima aan. Er zijn overigens nog meer modellen van dit merk die zeer geschikt zijn als bedrijfsauto. De Model 3 is hier bijvoorbeeld een goed voorbeeld van.

Skoda Octavia
De Skoda Octavia is een ruime hatchback die bekend staat om zijn comfortabele en praktische transportmogelijkheden. Het is misschien niet de meest luxueuze keuze, maar het uitrustingsniveau is indrukwekkend. De meeste modellen zijn standaard voorzien van zaken als een 10-inch infotainmentsysteem, smartphonespiegeling, LED-koplampen en parkeersensoren. Het beste is dat de Octavia in 1,0-litervorm gemakkelijk meer dan 20 kilometer per liter zal halen. Als niet-hybride benzineauto is het een van de meest aantrekkelijke voorstellen als bedrijfswagen in 2023, die je mogelijk ook kunt leasen met behulp van financial lease occasion zzp

Volvo V60
Volvo’s zijn al lange tijd favoriet bij bestuurders van bedrijfswagens, en vooral de stationwagens van het merk vallen nog steeds op als een van de beste op de markt. De V60 is het kleinere broertje van de V90 en is verkrijgbaar als plug-in hybride. De T6 Recharge stoot minder dan 20 g/km CO2 uit en kan alleen al op batterijvermogen tot 56 kilometer afleggen. Het interieur is daarnaast luxueus en toch ingetogen – iets wat het Zweedse merk al jaren consistent goed doet. Het infotainmentsysteem beschikt over een prachtig portret-touchscreen dat gemakkelijker te gebruiken is dan andere premiummerken. Als je op zoek bent naar een ingetogen, kwalitatieve bedrijfswagen, dan is de V60 een van de beste opties.

BMW 3 Serie 330e
Als je op zoek bent naar iets luxers dan de Skoda, dan is de 3 Serie van BMW een geweldig idee. In plug-in hybride vorm (de 330e) is hij een uitstekende keuze voor mensen die veel kilometers maken en iets willen met een beetje comfort. De nieuwste 3 Serie is net zo goed te besturen als altijd, dankzij BMW’s op de bestuurder gerichte cabine en uitstekende dynamiek. Hij kan ook bogen op een geclaimd elektrisch bereik van 66 kilometer, waardoor het een even aantrekkelijk voorstel is als je hem in de stad of voor de schoolloop gebruikt. Vervolgens gebruikt dit model het ouderwetse brandstof, net als andere hybride auto’s.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie