Afbeelding
Foto: Depositphotos

Heb je de schoonmaakkriebels? Vergeet dit dan niet!

14 september 2023 om 11:29 Partnercontent

Eens in de zoveel tijd krijgen we er allemaal last van; de schoonmaakkriebels! Traditiegetrouw was dit altijd in het voorjaar het geval en werd massaal na een lange winter het huis uitgemest. Maar met de trend van tiny houses en capsule garderobes kan ook zomaar op andere momenten de poetsdrang toeslaan. Mensen storten zich dan massaal op de kledingkast en de keuken, maar vergeten juist weer andere zaken. Welke dat zijn? Lees snel verder, dan weet je zeker dat jij tot een écht schoon gevoel komt.  

Altijd onderweg

Hoeveel uur in de week breng jij door in de auto? Waarschijnlijk meer dan dat je soms lief is. We zingen er mee met de radio, bellen er met onze moeder, en maken er af en toe ruzie met onze partner. Een auto is daarnaast een behoorlijk dure kostenpost, hier zuinig mee omgaan is dan ook ontzettend aan te raden. Vergeet bij een lekkere poetsdrang dan ook niet je auto schoon te maken. Het voordeel van een auto is dat je dit niet per se zelf hoeft te doen, sterker nog; laat het lekker aan een expert over! Zowel bij deze wasstraat in Almere als bij deze wasstraat in Rotterdam zijn er experts die je auto er zó glimmend kunnen laten uitzien dat het pijn gaat doen aan je ogen! Ze kunnen niet alleen de buitenkant van je auto even goed onder handen nemen, ook die binnenkant kunnen ze flink laten glimmen. Van een schoon dashboard tot het reinigen van de stoelen, een professioneel autowasbedrijf kan het allemaal voor je fiksen. Als dat geen schoon gevoel geeft?

Echt schoon

Natuurlijk kun je zelf heel veel doen om dingen goed schoon te krijgen, maar echt niet alles. Voor sommige dingen is het beter een expert in te vliegen, denk aan het (chemisch) reinigen van je bank. Zeker na een heerlijke winter vol avondjes hangen op de bank met hapjes en een goede serie zul je er verbaasd over zijn wat voor vieze beestjes zich hier hebben verzameld. Wanneer je toch bezig bent is het aan te raden om ook je bed direct even mee te nemen. Ook hier zal de nodige viezigheid uit komen.  

Kortom, wanneer je last hebt van de schoonmaakkriebels is het aan te raden hier direct dankbaar gebruik van te maken. Van sommige dingen is het echter maar beter om het niet te weten, zoals het aantal bacteriën/schimmels/beestjes wat er uit je bed komt. Laat het echter wel reinigen, het zal de algehele schoonheid van je huis behoorlijk ten goede komen. Opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie