Afbeelding
Shutterstock

Gun jezelf luxe en comfort met een gietvloer vloerverwarming

Partnercontent

Vele moderne woningen en nieuwbouwwoningen zijn tegenwoordig voorzien van vloerverwarming. Wanneer je net verhuisd bent of je oude vloer aan vervanging toe is, is het interessant om een gietvloer vloerverwarming te overwegen. Gietvloer combineert namelijk uitstekend met een vloerverwarming. Ze gaan goed met elkaar samen omdat het materiaal van deze vloersoort warmte eenvoudig toelaat,, gelijkmatig verdeeld en snel verspreidt. 

Gun jezelf de luxe van aangenaam warme voeten, gecombineerd met het stijlvolle strakke geheel van een gietvloer. Ontdek hieronder de voordelen en mogelijkheden. 

Verzekerd van kwaliteit

Bij Knulst ben je altijd zeker van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in vloeren en vloerverwarming en levert professioneel vakmanschap. Overweeg je een gietvloer vloerverwarming aan te schaffen? Deze aanschaf heeft allerlei interessante voordelige aspecten. Het is allereerst energiebesparend vanwege de warmte die geleidelijk wordt verdeeld en lang vasthoudt. Dat scheelt een hoop kosten op de energierekening. Daarbij bespaar je ruimte omdat je een zogenaamde onzichtbare ondergrondse verwarming hebt, en bovendien heb je nooit meer last van koude voeten. Oftewel: je bent van alle gemakken voorzien en kiest voor het ultieme woon en leefcomfort. 

Duurzaamheid

Wanneer je nieuwe vloerverwarming is gelegd wil je er uiteraard zeker van zijn dat er geen problemen ontstaan. Het komt maar zelden voor in deze combinatie, maar misschien maak je je zorgen over dat je nieuwe vloer scheuren of barsten oploopt vanwege de hoge temperatuur van de verwarming. Knulst wil er alles aan doen om die zorgen weg te nemen en om dit te voorkomen, en levert daarom standaard het juiste stookprotocol om dit risico te minimaliseren. Wanneer je dit stookprotocol goed opvolgt en in de gaten houdt kan je verwarmingsinstallatie probleemloos jaar in jaar uit meegaan. Een duurzame en economische optie dus! 

Prijsopgave

Bij Knulst kun je rekenen op een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. De gietvloeren prijzen liggen niet vast. Er spelen allerlei factoren mee in het bepalen van de uiteindelijke prijs. Denk aan een optelsom van de keuze in materialen, een totaal van de hoeveelheid arbeidsuren en de ruimte oppervlakte. Wat betreft materialen zie je ook een verschil in prijs. De kunststof gietvloeren zijn wat voordeliger dan de cementgebonden variant. Wanneer je een kwaliteitsvloer kiest doe je weliswaar een eenmalige investering maar het is het geld meer dan waard, vanwege de duurzaamheid: je hebt er jarenlang plezier van.

Je kunt eenvoudig en vrijblijvend een gepersonaliseerde prijsopgave aanvragen door middel van het opgeven van een aantal gegevens en jouw persoonlijke wensen. In overleg met een specialist wordt er dan een offerte gedaan. Dit is mogelijk via de website of telefonisch, of je kunt ook eenvoudig eens een afspraak plannen om langs te komen in de showroom. 

advertentie
advertentie