Afbeelding
Foto: Shutterstock

Voordelen bij het verzenden van een brievenbuspakje

Partnercontent

Sinds de uitbraak van het coronavirus is het aantal online bestellingen enorm toegenomen. Er worden veel pakketten verzonden, nationaal en internationaal. Maar wat is nu de makkelijkste manier om een pakketje te verzenden? Brievenbuspakketten versturen is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Voor kleine artikelen tot 2 kg is dit de oplossing om je pakket snel en voordelig te versturen. Hieronder lees je de verschillende voordelen van een brievenbuspakje.

Wereldwijde verzending is mogelijk

Zodra een pakket over een langere afstanden verzonden wordt, is het vaak lastig om dit snel te doen en het pakket te traceren. Vaak gaan er dagen overheen en komen er ook nog eens verschillende andere kosten bij kijken. Om die reden kun je bij KeenDelivery voor dat soort momenten uitwijken naar de wereldwijde services van DHL, Express of TNT. Deze organisaties beschikken over een eigen netwerk, waardoor ook jouw brievenbuspakket snel kan worden afgeleverd en daarnaast ook nog goed traceerbaar blijft.

De ontvanger hoeft niet thuis te zijn

Daarnaast komt bij het versturen van een brievenbuspakket het voordeel dat de ontvanger van het pakket niet per se thuis hoeft te zijn. Het pakket kan altijd worden bezorgd, ook al ben je op dat moment niet thuis. Dit scheelt de bezorger én ontvanger soms veel tijd en gedoe. Denk hier bijvoorbeeld aan ophaalpunten, extra verzendkosten en retourkosten. Brievenbuspaketjes verzenden is makkelijk dan ooit tevoren.

De verzending is snel én voordelig

Een brievenbuspakje verzenden ontzettend eenvoudig. Daarnaast gaat het ook nog eens snel en is het voordelig. Tegenwoordig is een verzendplatform als je pakketten verstuurt een must. Met KeenDelivery verstuur je verschillende, zoals brievenbuspakketten, met grote vervoerders zoals DHL, PostNL en DPD. Brievenbuspakketjes worden daarnaast ook goedkoper verzonden dan een gewoon pakket. Wij doen er alles aan al jouw brievenbuspakketten op de beste én voordeligste manier te versturen.

advertentie