Afbeelding
Baan in de zorg?

Op zoek naar een baan in de zorg? Je vindt ze bij Joinuz

Partnercontent

Geen beroep is in deze tijd zo belangrijk als dat van de zorgprofessional. Nog nooit was er zoveel waardering voor het vak. Mensen in de zorg hebben hart voor anderen. Ze willen iets betekenen voor hun medemens en anderen verder helpen. Als zorgprofessional haal je daar voldoening uit. Daarnaast is het een breed werkveld, iets wat voor veel mensen aantrekkelijk is.

Ben jij op zoek naar een vacature voor verpleegkundige of een andere baan in de zorg? Een detacheerder zoals Joinuz kan je hiermee helpen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vaste baan of juist graag afwisseling hebt in opdrachtgevers.

Jouw loopbaan

Het voordeel van detacheren is dat het jou de ruimte geeft je loopbaan in te richten zoals jij dit graag wilt. Als je op zoek bent naar een vaste baan kun je goed bij een detacheerder terecht, maar ook wanneer je graag flexibel bent en houdt van afwisseling in de plaatsen waar je werkt vind je er wat je zoekt. Veel opdrachtgevers zijn op zoek naar gemotiveerde en kundige zorgprofessionals, die ze vaak via een detacheerder inschakelen. Bij Joinuz vind je daarnaast een grote diversiteit aan vacatures. Er zijn verschillende contractvormen mogelijk, zoals een detacheringsovereenkomst, maar ook een projectovereenkomst of een ZZP-overeenkomst. Detachering in de zorg is dus veelzijdig.

Functies voor starters

Ook wanneer je starter bent biedt detacheren interessante mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan zodat je bij diverse werkgevers een kijkje in de keuken kunt nemen. Hierdoor kun je erachter komen waar in de zorg jouw hart echt ligt. Dat leer je namelijk het beste door praktijkervaring op te doen. Ook is het bij een detacheerder zoals Joinuz mogelijk om opleidingen en cursussen te volgen waarmee je je vaardigheden nog meer aan kunt scherpen en jezelf kunt ontwikkelen. 

Ervaring

Wanneer je al ervaring hebt in de zorg ligt de wereld aan je voeten. Een overstap naar een andere baan is uitdagend, maar dat kan tegelijkertijd precies de frisse wind zijn die je nodig hebt. Elke werkgever is anders, ook al is de kern van de werkzaamheden hetzelfde. Wanneer je een vraag hebt over een vacature, of graag samen op zoek gaat naar jouw droombaan, kan Joinuz je goed verder helpen. Neem een kijkje tussen de vacatures en schrijf je in voor de job alert. Op die manier krijg je de leukste vacatures die bij jou passen toegestuurd.

advertentie
advertentie