Afbeelding
Foto door iMin Technology via Pexels

Profiteer van uitstekende software voor je kassa

5 maart 2024 om 10:16 Partnercontent

Heb jij een vaste kassa op de toonbank? Of gebruik je handhelds voor betalingen op het terras? Als winkel- of horecaondernemer moet je met de tijd meegroeien en inspringen op nieuwe technologische ontwikkelingen. Je wilt immers beschikken over de laatste hoogstandjes in technologie en software. Met de juiste software voor je kassa voor jouw onderneming profiteer je van een betrouwbaar systeem, waardoor alle betalingen succesvol zijn en worden opgeslagen voor administratieve doeleinden. Enkel de beste kassasysteem software is goed genoeg voor jouw restaurant, fastfoodketen, strandpaviljoen of café. Ook winkels en hotelsmaken uiteraard veelvuldig gebruik van een kassasysteem en wensen een betalingssysteem dat betrouwbaar, flexibel en schaalbaar is. Nieuwste technologieën zorgen voor modulaire software, die eenvoudig is te integreren met andere oplossingen.

Flexibele kassa software

Booq Solutions levert een vernieuwde kassa software die flexibel meegroeit met de behoeften van jouw onderneming. Het beste kassasysteem levert maximale betrouwbaarheid, op basis van een lokale server terwijl deze ook cloudbased werkt. Dit systeem is te implementeren met Android, iOS, Windows en Linux computerprogramma’s en tovert elk device om tot slimme kassa. Hiervoor is geen inwerktijd benodigd, terwijl de kassa software uiterst eenvoudig is om mee te werken. Met deze ingenieuze kassa software kun je moeiteloos rekeningen splitsen en samenvoegen. Je profiteert van een ononderbroken service dankzij optimale synchronisatie op cloudbase. Je hebt overal toegang tot de gegevens en realtime inzicht in de data. Een uitstekend betalingssysteem is te realiseren met vernieuwde kassa software dat op verschillende soorten kassa’s kan worden geïmplementeerd.

Eenvoudig in gebruik

Ondanks dat de software ingenieus is en daarnaast schaalbaar, future-proof en vernieuwend, zullen medewerkers eenvoudig met deze nieuwe technologie kunnen werken. Zelfs zonder training kun je er snel wegwijs in worden en kunnen betalingen worden gerealiseerd. De menukaart wordt eenvoudig onderverdeeld onder logische categorieknoppen. Bovendien kun je tikken of swipen om het menu in te stellen, zodat je hier eenvoudig in kunt navigeren. Alle belangrijkste features en benodigde informatie is eenvoudig terug te vinden en te gebruiken. Hiervoor zijn slechts enkele tikken op de kassa nodig, waarna een duidelijk overzicht volgt. Elke collega zal snel en gemakkelijk met de nieuwste software voor kassa’s kunnen werken. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken dat de software voor problemen gaat zorgen of dat er moeilijk mee te werken valt.

Betaalbare software voor kassa’s

Leegstand van winkels neemt verder af, waardoor meer winkels willen beschikken over de juist kassa software. Met vernieuwde software kun je snel uit de voeten en worden betalingen eenvoudig geregistreerd. Voor de beste kassa software betaal je bovendien niet eens de hoofdprijs, waardoor elke onderneming dit kassasysteem eenvoudig kan implementeren. Je betaalt maandelijks licentiekosten en het softwareonderhoud en bijbehorende updates zijn zelfs gratis inbegrepen. Je kunt zelfs doorwerken zonder internet, doordat je eenvoudig aansluit op het wifi-netwerk. Je bepaalt zelf met welk besturingssysteem en hardware je wilt werken, waardoor je ongekende vrijheid ervaart tijdens het inrichten van processen voor jouw onderneming. Ultieme software voor kassa’s biedt uitgebreide mogelijkheden ten gunste van de dienstverlening.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie