Marten en Hennie poseren bij het pronkstuk van hun verzameling waar zelfs Burgemeester Renkema en fotograaf Aalt Guliker in te vinden zijn.
Marten en Hennie poseren bij het pronkstuk van hun verzameling waar zelfs Burgemeester Renkema en fotograaf Aalt Guliker in te vinden zijn. Aalt Guliker

Huis familie Kloostra compleet in kerstsfeer

Overig

NIJKERK Marten en Hennie Kloostra uit Nijkerk hebben hun huis al helemaal klaar voor Kerst. De complete benedenverdieping inclusief de keukenkastjes zijn volgebouwd met kerstattributen. Het toppunt staat op het dressoir naast de deur, Nijkerk als kerstdorp. In het compleet verlichtte dorp staat uiteraard de mooiste toren van Nederland. Maar ook het NS station en bakkerij ten Have alsook de ijsbaan die tot voor kort elk jaar op het plein te vinden was. Zelfs Burgemeester Renkema en fotograaf Aalt Guliker zijn in het kerstdorp te vinden.

De uit de hand gelopen hobby van Hennie begon in 1995 toen zij haar eerste stenen huisjes met een paar figuurtjes kocht. Het werden er elk jaar meer waardoor zelfs de vensterbanken werden volgezet met de meest prachtige figuurtjes. Na vele jaren van verzamelen is het gegroeid naar wat er nu staat: Vier mooie dorpen inclusief straten en verlichting. Twee op de vensterbanken, een in het keukenkastje en uiteraard het pronkstuk op het dressoir.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie