Afbeelding
Gemeente Nijkerk

Vlaggen heten voortaan bezoekers welkom in Nijkerk

15 juli 2021 om 09:20 Overig

NIJKERK Aan de invalswegen van de gemeente hangen sinds dinsdag 13 juli nieuwe vlaggen, die de bewoners en bezoekers een extra welkom heten in de gemeente.

Wethouder Marielle Broekman heeft de eerste vlaggen officieel gehesen. Broekman, wethouder economie: ,,Nijkerk is prachtig, met haar kernen, de binnenstad, het buitengebied. Als de maatregelen het toestaan, komen er prachtige evenementen aan. Op sportgebied, op cultureel gebied. Een nieuw theater, nieuwe winkels, fijne horecagelegenheden, fiets-en wandelmogelijkheden die het hele jaar door prachtig zijn; Nijkerk heeft het hele jaar veel te bieden aan haar bewoners en bezoekers. We hebben zoveel om van te genieten en te beleven, dat willen we laten zien. De nieuwe vlaggen maken hier onderdeel van uit. De boodschap op de vlaggen zal door het jaar heen variëren.”

De vlaggen zijn zichtbaar bij de invalswegen van Nijkerkerveen, Hoevelaken en Nijkerk en variëren in beeld. In februari van dit jaar stemde de raad van Nijkerk in met het nieuwe beleid voor de vrijetijdseconomie. Samen met ondernemers uit de vrijetijdsbranche wordt dit beleid omgezet in concrete stappen.

advertentie
advertentie