Afbeelding
Kees van den Heuvel

Belofte maakt schuld: schoolleiding Corlaer College neemt duik in vijver

5 juli 2021 om 16:34 Onderwijs

NIJKERK Belofte maakt schuld en dus sprongen de rector van het Corlaer College en de afdelingsleider van vmbo-basis/kader vrijdag 2 juli in de vijver rondom het Corlaer College. Alle leerlingen van vmbo-basis/kader zijn namelijk geslaagd. 

Vrijdag 2 juli kregen alle leerlingen uit het tweede tijdvak hun examenuitslag. Omdat de rector en afdelingsleider hadden toegezegd een rondje in de vijver rondom het Corlaer College te gaan zwemmen als iedereen van basis/kader geslaagd zou zijn, moesten zij daar vrijdag aan geloven. Zij sprongen samen het koude water in en zwommen op een plastic bootje een rondje om de school. 

Ook de examenleerlingen van vmbo-tl, havo en atheneum hebben het goed gedaan. Veel leerlingen zijn geslaagd voor hun examen. Bij vmbo-tl is 99 procent geslaagd, bij havo is 95 procent geslaagd en bij atheneum is 99 procent geslaagd. ,,Na een zwaar coronajaar is het dit jaar extra knap dat leerlingen hun papiertje van de middelbare school hebben weten te behalen. Het Corlaer College is dan ook ontzettend trots op alle leerlingen”, liet de school weten. Maandag 5 en dinsdag 6 juli krijgen de geslaagden van havo en atheneum hun diploma. Maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 juli krijgen de geslaagden van het vmbo hun diploma. 

Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie