Workshop voeding
Workshop voeding Kees van den Heuvel

Succesvolle Open avond bij Aeres VMBO & MBO Nijkerk

Onderwijs Deel je nieuws

NIJKERK – Op woensdagavond 20 november was het volle bak tijdens de Open avond van Aeres Nijkerk. Het bezoekersaantal is weer overtroffen en de reacties waren positief.

Tijdens de Open avond hebben potentiële vmbo leerlingen en mbo studenten de kans om kennis te maken met school en alle verschillende vakken die worden gegeven. Ze ontmoeten de docenten en mede leerlingen en studenten van Aeres Nijkerk. “Ik ben zelf rondjes gaan lopen om met kinderen te praten. Ze vinden het leuk dat ik zo enthousiast ben over de school. Soms lijkt het bijna nep, maar ik heb geen woord gelogen. Ik vind Aeres VMBO Nijkerk echt heel erg leuk!” Aldus een vmbo leerling van Aeres VMBO Nijkerk.
Daarnaast waren er verschillende bedrijven aanwezig. Deze bedrijven faciliteren stageplekken en bieden zelfs de mogelijkheid om te blijven werken bij het bedrijf.

Bij Aeres Nijkerk leer je door te doen, vandaar dat alle vakken leuke workshops hadden bedacht om het vak op een interactieve manier te leren kennen. Van klimmen op de klimwand, bloemstukjes maken met bloem, gezonde smoothies maken met voeding en dieren hanteren bij dier. Er viel van alles te ontdekken! “Mijn dochter vindt het enorm leuk om zoveel praktijk vakken te hebben, ook de Paardenklas trok haar enorm aan. Dat maakt Aeres VMBO Nijkerk toch uniek.” Aldus één van de bezoekende ouders.
Mr. Grill stond met heerlijke broodjes hamburger of (vega) pulled pork klaar om de avond goed af te sluiten. Met een voldaan gevoel vertrok iedereen vervolgens richting huis.

Mocht u de Open avond gemist hebben of meer informatie willen? Kijk dan op de vmbo website: www.aeresvmbo-nijkerk.nl. Of de mbo website: www.aeresmbo-nijkerk.nl.

Workshop bloem
Workshop techniek
Workshop dier
advertentie
advertentie