Open dagen Aeres Nijkerk
Open dagen Aeres Nijkerk Aeres VMBO & MBO Nijkerk

Maak kennis met Aeres Nijkerk tijdens de Open avond

Onderwijs Deel je nieuws

NIJKERK – Aanstaande woensdag 20 november opent Aeres Nijkerk haar deuren van 18.30 – 21.00 uur voor leerlingen en studenten die kennis willen maken met de school. Zowel de mbo opleidingen als alle vmbo vakken komen aan bod.   

Aeres Nijkerk is een school dat persoonlijke ontwikkeling en leren door te doen voorop stelt. Tijdens de Open avond maak je dan ook kennis met de vakken door te doen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zodat er een goed beeld wordt gegeven van de school, de vakken en de opleidingen.

Maak in het vmbo kennis met de Paardenklas en Natuurklas of ontdek de verschillende, praktische keuzevakken die leerlingen tijdens hun schoolperiode kunnen kiezen. Voor alle studenten die graag buiten, actief aan het werk zijn, biedt Aeres Nijkerk de juiste mbo opleidingen. Ontdek tijdens de Open avond de opleiding Hovenier of Natuur, water en recreatie. Voor de geïnteresseerden in food is het mogelijk om via de Food Academy Nijkerk (FAN) een opleiding te volgen. Gezamenlijk staat iedereen klaar om alle vragen te beantwoorden en met veel enthousiasme over de vakken te vertellen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de websites. Voor informatie en aanmelden voor het vmbo kunt u hier terecht: https://www.aeresvmbo.nl/nijkerk/kom-sfeer-proeven.

Voor meer informatie en aanmelden voor het mbo kunt u hier terecht: https://www.aeresmbo.nl/nijkerk/kom-sfeer-proeven.

advertentie
advertentie