Digitaal Spreekuur in de Bieb
Digitaal Spreekuur in de Bieb Seniorweb Nijkerk

SeniorWeb Nijkerk en de Bibliotheek versterken samenwerking

Onderwijs Deel je nieuws

Veel mensen weten de weg al te vinden naar het Digitaal Spreekuur van SeniorWeb Nijkerk dat wekelijks wordt gehouden in samenwerking met de Bibliotheek. In de afgelopen jaren werden de cursussen en andere activiteiten op andere locaties gegeven.

SeniorWeb Nijkerk en de Bibliotheek Gemeente Nijkerk zijn tot overeenstemming gekomen om nu alle activiteiten van SeniorWeb Nijkerk in de bibliotheek te laten plaatsvinden. Met ingang van september 2019 worden tablet-, smartphone- en computercursussen gegeven in een leslokaal op de 1e verdieping van de bibliotheek (lift aanwezig). In eerste instantie worden cursussen gegeven op maandag, woensdag en donderdag, van 13.00-14.45 uur en van 15.00-16.45 uur.

Het Digitaal Spreekuur wordt gehouden iedere dinsdag van 13.30-15.00 uur op de begane grond van de bibliotheek, toegang gratis.

Ook voor het Digitaal Café dat eens in de twee maanden op de laatste donderdagmiddag van de maand wordt gehouden, kunt u nu terecht in de bibliotheek. In september is het Digitaal Café gewijd aan WhatsApp.

 

Inschrijven cursussen

Voor de cursussen die vanaf de tweede helft september 2019 van start gaan, houdt SeniorWeb Nijkerk inschrijfdagen in de bibliotheek. Daar kunt u zich aanmelden voor groepscursussen en/of privéles en voor het converteren van laptop of pc van Windows 7 naar Windows 10.

Data en tijden:

- donderdag 29 augustus van 13.00-16.00 uur

- vrijdag 30 augustus van 10.00-13.00 uur

Meer informatie over de cursussen vindt u op www.seniorwebnijkerk.nl

 

Activiteiten SeniorWeb

Sinds 1998 organiseert SeniorWeb cursussen over computer- en internetgebruik, zowel voor beginners als voor iets gevorderde computergebruikers. Tegenwoordig gaat het steeds meer om tablet-/iPad- en smartphone-/iPhone-cursussen. Tot nu toe werden de lessen uitsluitend in groepsverband gegeven. Vanaf nu kunnen cursisten desgewenst ook inschrijven voor privéles!

 

Voor personen met een laptop of computer die nog draait onder Windows 7 en die de overstap naar Windows 10 zelf te moeilijk vinden, kan SeniorWeb Nijkerk tegen een geringe vergoeding hulp bieden bij het overzetten. Voor laptops kan dat in groepsverband in het leslokaal, heeft u een gewone computer (een desktop), dan kan dit aan huis gebeuren.

Leslocatie: Gebouw &/entree

Bibliotheek, 1e verdieping (lift aanwezig)

Frieswijkstraat 99, 3861 BK Nijkerk

Tel. 085 201 73 51 (werkdagen tussen 10.00-16.00 uur)

www.seniorwebnijkerk.nl

advertentie
advertentie