PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Nijkerk

Zorgen om Westerdorpstraat en Koninginneweg blijven na bijeenkomst over nieuwe wijk Klaarwater Hoevelaken

Nieuwbouw Tips van de redactie
Foto: Marion Zuurveen
do 4 apr, 09:06
De werkgroep OLMO (Ontwikkeling Leefbaar Middelaar Oost)  stelt dat het verkeer op de Koninginneweg nu in de ochtendspits al volledig vast staat, maar ook op de rest van de dag is deze straat erg druk.
De werkgroep OLMO (Ontwikkeling Leefbaar Middelaar Oost) stelt dat het verkeer op de Koninginneweg nu in de ochtendspits al volledig vast staat, maar ook op de rest van de dag is deze straat erg druk.
HOEVELAKEN

In Dorpshuis De Stuw in Hoevelaken werd woensdagavond 3 april de tweede informatiebijeenkomst voor omwonenden en andere belangstellenden uit Hoevelaken gehouden, over de nieuw geplande wijk ‘Klaarwater’ in Hoevelaken. Deze bijeenkomst werd door heel veel mensen bezocht. Er blijken nog steeds zorgen te zijn, maar mensen zien ook kansen voor wie een woning zoeken.

door Marion Zuurveen

De eerste informatiebijeenkomst over deze nieuwe wijk vond al in november 2021 plaats. De beginfase heeft meer tijd gekost doordat de reconstructie van het knooppunt Hoevelaken op de lange baan is geschoven en één van de belangrijkste knelpunten de verkeersontsluiting was.

Marion Zuurveen
Deel dit artikel via:
advertentie