Afbeelding
Gerrit Steen

Klimaatkamer viert verhuizing naar Hoevelaken met gratis bloembollen

21 september 2023 om 12:06 Natuur en milieu

NIJKERK De Klimaatkamer is donderdag verhuisd naar een nieuwe locatie. Wethouder Windhouwer opende wederom de deuren van de Klimaatkamer, deze keer (opnieuw) op De Brink in Hoevelaken. Om dat en de herfst te vieren deelden de adviseurs gratis bloembollen uit aan de eerste 100 bezoekers.

De eerste honderd bezoekers krijgen gratis een zak met een mix van bloembollen: narcissen, tulpen, blauwe druiven en krokussen. Deze bloemen zorgen vanaf het begin van de lente voor vrolijke bloeiers in de tuin of op het balkon. Hierdoor kunnen insecten, zoals vlinders en bijen, al vroeg in het voorjaar voedsel vinden. 

INFORMATIELOKET De Klimaatkamer is een pop-up-informatieloket dat eens in de zoveel tijd wordt verplaatst. Inwoners van gemeente Nijkerk kunnen bij de Klimaatkamer gratis advies krijgen over het verduurzamen van hun huis en tuin. Langskomen kan iedere woensdag tot en met zaterdag tussen 9.30 en 13.30 uur. De Klimaatkamer stond eerder al onder meer in Nijkerkerveen en  in het centrum van Nijkerk

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie