Zwerfafval (archieffoto ter illustratie).
Zwerfafval (archieffoto ter illustratie). Maurice van der Valk

Jongeren ruimen afval van anderen op bij Jop Hoevelaken

18 juni 2020 om 09:50 Natuur en milieu

HOEVELAKEN In de afgelopen weken was er regelmatig overlast bij de jongeren ontmoetingsplek, melden Nijkerkse handhavers. ,,Vooral in het weekend veroorzaakten jongeren geluidsoverlast en lieten ze een rotzooi achter."

,,De politie, jongerenwerkers en wij hebben de afgelopen tijd veel extra gesurveilleerd en tijd gestoken in de Jop en veel gesprekken gevoerd met de jongeren. Bij ons waren dit meestal leuke gesprekjes over hobby's, school, bijbaantjes of over ons werk, maar we hebben af en toe ook onze frustraties geuit als we weer baalden omdat dat de Jop een zooitje was."

De helden en heldinnen op de foto hebben de schoonmaakspullen erbij gepakt en andermans rotzooi opgeruimd en schoongemaakt. ,,Heel erg tof om te zien dat jullie een steentje bijdragen om deze plek schoon te houden."






View this post on Instagram









Jop Hoevelaken In de afgelopen weken was er regelmatig overlast bij de Jongeren Ontmoetings Plek. Vooral in het weekend veroorzaakten jongeren geluidsoverlast en lieten ze een rotzooi achter. De politie, de jongerenwerkers en wij hebben de afgelopen tijd veel extra gesurveilleerd en tijd gestoken in de Jop en hebben veel gespreken gevoerd met de jongeren. Bij ons waren dit meestal leuke gesprekjes over hobby's, school, bijbaantjes of over ons werk, maar we hebben af en toe ook onze frustraties geuit als we weer baalden omdat dat de Jop een zooitje was. Deze helden en heldinnen hebben de schoonmaakspullen erbij gepakt en andermans(!) rotzooi opgeruimd en schoongemaakt. Heel erg tof om te zien dat jullie een steentje bijdragen om deze plek schoon te houden. ?????? ^J #jop #jongerenontmoetingsplek #jeugd #jeugdboa #surveillance #praatje #afval #zooitje #jeugdoverlast #schoon #schoonmaakactie #trots #positivevibes #toezicht #handhaving #boa #buitengewoonopsporingsambtenaar #toezichthouder #poltie #jongerenwerkers #gemeentenijkerk #hoevelaken

A post shared by  Handhaving Nijkerk (@handhaving_nijkerk) on

advertentie
advertentie