Rolf Sanchez
Rolf Sanchez Ruud Baan

Concert @ the Castle

Muziek Deel je nieuws

                        P E R S B E R I C H T                                       30 juni 2020

 

Concert @ the Castle: 

Bekende artiesten in de tuin 

van Landgoed Zonheuvel

Glennis Grace, Lee Towers, Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, Rolf Sanchez en Shirma Rouse treden op zaterdagen in juli en augustus op in de tuin van Hotel Landgoed Zonheuvel in Doorn. Voor muziekliefhebbers is de reeks Concert @ the Castle een unieke kans om weer eens een buitenconcert bij te wonen in een prachtige ambiance en er eventueel een weekendje weg van te maken.

Diederik Ruisch, directeur van artiestenbureau Geels Events en organisator van de concertreeks, zag door de coronacrisis zijn inkomsten abrupt wegvallen. “Ik heb van alles geprobeerd om muzikale evenementen van de grond te krijgen, zelfs een drive-in concert in een fabriekshal, maar ik kreeg telkens geen toestemming door de strenge coronaregels. Maar nu de teugels wat gevierd worden, kan ik eindelijk wat doen voor zowel publiek als muzikanten, die dolgraag weer willen optreden. Vanzelfsprekend zijn bij de concerten de richtlijnen van het RIVM het uitgangspunt. We zien dus toe op de hygiëneregels, hebben veilige looproutes en houden voldoende afstand.”

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt tot 100. Op de zaterdagen is er een middag- en avondconcert. Ruisch: “Als je gaat rekenen, kan het eigenlijk helemaal niet, maar omdat alle partijen concessies doen, zijn we toch in staat mensen een geweldige middag of avond te bieden. De zangers en zangeressen worden begeleid door een live-band en we hebben een professioneel technisch team dat voor het licht en geluid zorgt.” 

Voor het middagconcert is de prijs € 85 per persoon, inclusief een royaal gevulde Borrelbox. De prijs voor een avondconcert bedraagt € 110 per persoon, en dat is inclusief een driegangendiner voor aanvang van het concert. “Landgoed Zonheuvel is een groot conferentiecentrum, dat door de coronacrisis zwaar is getroffen. Om het helemaal af te maken biedt het hotel, dat 110 kamers telt, een gereduceerd tarief om aansluitend te overnachten. Ik ben zelf geboren en getogen in Doorn en weet dat je hier een geweldig leuk weekend kunt doorbrengen.”

De concertreeks: 11 juli Glennis Grace, 18 juli Lee Towers (voorprogramma partyband Amber Roots), 25 juli Trijntje Oosterhuis, 1 augustus Candy Dulfer, 8 augustus Rolf Sanchez en 15 augustus Shirma Rouse.

Boekingen uitsluitend online via www.ticketpoint.nl/evenement/concert-the-castle

Candy Dulfer
advertentie
advertentie