Afbeelding
Harry Koelewijn

Kwartet De Love Bells speelt bij Sint Jozef

18 juni 2020 om 20:14 Muziek

NIJKERK Sinds het corona-virus in Nederland is spelen De Love Bells belangeloos voor ouderen en bewoners van verzorgingshuizen. Donderdagmiddag speelden ze in de tuin en de zijkant (Torenstraat) van Sint Jozef. 

Monique Horlings, saxofoniste van de groep, had de datum 18 juni niet toevallig uitgekozen. Mevrouw Horlings-Winter woont in Sint Jozef en is vandaag 92 jaar geworden. Dus was het voor Monique niet zo moeilijk om dat optreden deze dag te doen. 

Het optreden begon met Lang zal ze leven in de gloria. Daarna bekende rustige en swingende nummers die gezellig mee gezongen werden. Veel bewoners konden sinds maanden weer lekker buiten zitten en mee luisteren. Gelukkig zijn de regels allemaal wat soepeler voor de bewoners en kon je dat heel duidelijk zien. Er hing een gezellige sfeer. 

Een tweede optreden was aan de Torenstraat kant. Daar stapten mensen van de fiets af om mee te genieten. Het derde optreden was in de tuin van de Torenhof. Daar zaten de bewoners al te wachten in de tuin en ze genoten zichtbaar. Er werd meegezongen en zelfs gedanst samen met de gastvrouw en verpleging.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie