Koffieconcerten in Kasteel De Vanenburg weer van start

Muziek Deel je nieuws

De mooiste muziek onder het genot van een bakje koffie. Dat is een koffieconcert van pianist Wouter Harbers. Na een drukbezocht eerste seizoen is het vanaf 30 maart weer zover: twee gratis pianoconcerten op elke laatste maandag van de maand.

Houdt u van klassieke pianomuziek? Bent u op zoek naar een leuk doordeweeks uitje? Bezoek dan eens een koffieconcert. Elke laatste maandag van de maand, van maart tot en met oktober, geeft Wouter Harbers twee keer een koffieconcert: om 10:30u en om 14:30u, allebei in de Oranjerie van Kasteel De Vanenburg. Elke maand klinkt er iets nieuws, want Wouter neemt u mee langs zijn uitgebreide repertoire. Regelmatig nodigt hij een gastmusicus uit, zoals een violist of een fluitiste.

Wouter vertelt tussen de pianoklanken door korte stukjes informatie en anekdotes over de muziek en de componist. Vooraf en naderhand kunt u genieten van koffie of een lunch in het restaurant van Kasteel De Vanenburg. Een wandeling over het prachtige landgoed is ook aan te raden.

Op 30 maart speelt Wouter tweemaal een soloconcert vol meeslepende muziek uit Moskou. Van de twinkelende Bloemenwals van Tsjaikovski tot daverende ‘Klokken uit Moskou’ van Rachmaninov, en van de virtuoze Flight of the Bumblebee tot een intieme melodie van Scriabin. Wouter sluit het concert af met de muzikale handtekening van André Rieu, de Second Waltz van Sjostakovitsj, zodat iedereen dansend de zaal uit gaat…

Benieuwd? Reserveer dan via info@wouterharbers.nl of 06 2676 3338. Het middagconcert van 14:30u op 30 maart is al volgeboekt, maar voor het ochtendconcert van 10:30u zijn er nog een paar plekken. De entree is gratis; bij de uitgang wordt gecollecteerd.

Hartelijk welkom, ook namens sponsor Stichting Gouden Dagen! Kijk voor meer informatie op www.wouterharbers.nl en www.goudendagen.nl.

Pianist Wouter Harbers in de Oranjerie van Kasteel De Vanenburg.
advertentie