Peter Koetsveld
Peter Koetsveld fam. Koetsvelt

Joodse muziek bij zaterdagmiddagmuziek in De Fontein

Muziek Deel je nieuws

Joodse muziek in De Fontein

 

Op zaterdagmiddag 8 februari 2020 wordt er bijzonder mooie Joodse muziek uitgevoerd in De Fontein te Nijkerk.

Het concert wordt verzorgd door organist en pianist Jan Peter Teeuw, Peter Koetsveld klarinet en violiste Alisa van Dijk als 2e concert in de zaterdagmiddagmuziek serie.

Er klinkt muziek van beroemde Joodse componisten ook zal er schitterende muziek klinken voor klarinet, vleugel en orgel solo, maar uiteraard zullen zij ook samen de muziek tot leven brengen. De akoestisch mooie ruimte is uitermate geschikt voor Joodse muziek.  Alisa, Jan Peter en Peter hebben veel affiniteit met Joodse muziek. Ze concerteren regelmatig met elkaar.

Alisa en Peter studeerden allebei aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en zijn beiden werkzaam als uitvoerend musicus.  In april 2018 mocht Alisa in Dordrecht als soliste optreden bij de Yad Vashem herdenking. Peter speelde eerste klarinet in het Hineni Symfonieorkest.

Jan Peter is naast organist en pianist werkzaam als componist en dirigent.

Het concert in de kerk aan de ds Kuypersstraat 2 begint om 16.00uur. De kerk is open vanaf 15.30 uur. De toegangsprijs € 8,00 incl. een consumptie. Tot en met 14 jaar is de toegang gratis.

Na afloop van het concert is er koffie, thee of een frisdrankje.

 

Jan Peter Teeuw
Alisa van Dijk
advertentie