Afbeelding
Google Maps

Studenten Hogeschool Windesheim op zoek naar verhalen uit Paasbos

20 september 2023 om 11:03 Mensen

NIJKERK Voor het project ‘De publieke zaak’ komen studenten van de opleiding journalistiek van Hogeschool Windesheim graag in contact met inwoners van de wijk Paasbos in Nijkerk. Op basis van verhalen uit Paasbos willen de studenten een representatief beeld schetsen van de wijk. Donderdag 21 en vrijdag 22 september zijn ze in het Paashuis aanwezig en gaan ze graag het gesprek aan met bewoners.

,,Wij zijn zes vierdejaarsstudenten Journalistiek van hogeschool Windesheim. De komende vijf maanden zullen wij aan de slag gaan in de wijk Paasbos”, aldus de groep studenten, die bestaat uit Cas Goertzen, Abe Opstelten, Daphne Engelgeer, Aïsha van Beek, Koen Elskamp en Jesse klein Koerkamp ,,Inmiddels zijn we druk bezig de wijk te ontdekken en daarom gaan we graag in gesprek met de inwoners. We zijn benieuwd hoe de Paasbossers over hun wijk denken. Wat speelt er in de wijk? Wat kan er beter? Wat gaat er goed? Hoe is het om in Paasbos te wonen? We horen het graag van u.” 

PAASHUIS

,,Deze week zijn we donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur te vinden in het Paashuis. We gaan daar graag met u in gesprek. Schroom vooral niet om een bakje koffie te komen drinken! Daarnaast zijn we op zoek naar een aantal Paasbossers (zowel oud als jong) die vrijdag in een focusgroep met elkaar de dialoog aan willen gaan over de leefbaarheid in de wijk.” Aanmelden kan door een mail te sturen naar npbnieuws@gmail.com.

WENSPUT

Naast donderdag 21 en vrijdag 22 september zijn de studenten komende tijd ook iedere dinsdag in het Paashuis te vinden, tussen 12.00 en 14.00 uur. ,,We treffen u daar graag! Op de momenten dat we niet in het Paashuis aanwezig zijn, is het ook mogelijk om uw wens of visie voor de wijk op te schrijven en achter te laten in onze wensput in het Paashuis. Ook kunt u contact met ons op nemen via het emailadres npbnieuws@gmail.com en ons volgen op Instagram en Facebook.

Het project is een samenwerking tussen Windeheim en BDUmedia. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie