Afbeelding
Wijkagent Nijkerk-Oost

Menno Kramer is de nieuwe wijkagent van Nijkerk-Oost

Mensen

NIJKERK Nijkerk-Oost heeft een nieuwe wijkagent. Menno Kramer gaat de wijken Paasbos, Strijland, Beulecamp en Sportpark Luxool voor zijn rekening nemen. Daarmee neemt hij het stokje over van wijkagenten Femke van Lith. 

,,Ik ben inmiddels meer dan 12.5 jaar werkzaam binnen de Nationale Politie waarvan ik het grootste gedeelte heb gewerkt ‘op straat’ in Nijmegen”, zo stelt de nieuwe wijkagent zichzelf voor. ,,In 2021 ben ik overgestapt naar Basisteam Veluwe Vallei-Noord waar ik nu de uitdaging als wijkagent aan mag gaan. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin of op de motor. Inmiddels ben ik al enkele weken actief in de wijk en bestaat de kans dat u mij al voorbij heeft zien komen op een politiescooter en/of mountainbike. Ik kijk ernaar uit u te mogen ontmoeten en waar mogelijk te kunnen helpen.”

,,Heeft u vragen, opmerkingen of lekkere koffie? Spreekt u mij dan gerust aan in de wijk. Ook kunt u mij bereiken via 0900-8844 of stuur een bericht via 0=AT28I_tZMjNu4So2aVBK-JAavWfiEh7oEwgaERt235jJTGTIqn1LKEmP_iUNZTDrO0H-Ufcz_C9ALi4brNpThsxe0ZFoLkCda1rlGLP13mFsPZW_YIXmMXzZGBWjkBuo5G_uADD-vWpRjIwGKyMJvVieUtyqJvQ_dM7tyWcOIllhEwNeMDtvK4mJeLZdWDpd26AyCdcH5lGKbg" rel="nofollow noopener" tabindex="0" target="_blank">www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten Tot kijk in de wijk!”

advertentie
advertentie