Afbeelding
Eigen foto

Irma’s MisSie heeft streefbedrag ruimschoots bereikt; Irma kan naar Moskou voor behandeling

21 september 2021 om 16:00 Mensen

NIJKERK Het financiële doel om geld op te halen voor Irma’s MisSie is ruimschoots behaald. Nu het doel van 55.000 euro ruimschoots bereikt is, kan de 48-jarige Irma Kremer uit Nijkerk aankomende zondag het vliegtuig pakken om naar Moskou te gaan voor een stamceltherapie. 

De hele behandeling is erop gericht om de slopende ziekte MS, waaraan Irma al jaren leidt, een halt toe te roepen. De behandeling wordt in Nederland niet gegeven en niet vergoed door de verzekering. Vrienden en familie hebben daarom maanden geleden besloten om via de stichting Irma’s MisSie geld in te zamelen. Door middel van allerlei acties en donaties van particulieren en bedrijven werd het geld binnen een half jaar bij elkaar gebracht.   

VEILING Tijdens een feestelijke benefietavond in Kade10 werd door de aanwezigen nog volop geboden op veilingitems. Alle veilingitems werden door Dennis van de Hoogen vakkundig onder de aandacht gebracht en mede daardoor kon er nog eens 2.500 euro worden bijgeschreven. Namens het bestuur van de stichting kon Friso Berghuis aan het einde van de avond het overweldigende bedrag van 61.819 euro bekend maken. ,,Vooral in de laatste dagen voor het einde van de acties en de veiling op de benefietavond zijn we boven het oorspronkelijke doel uitgekomen”, aldus Berghuis. ,,Het bestuur van Irma’s MisSie heeft zich ten doel gesteld dat elke euro gebruikt gaat worden om deze stamceltherapie, direct of indirect, op de kaart te zetten.”

In het slotwoord bedankte Irma Kremer iedereen die een bijdrage heeft geleverd, in welke vorm dan ook. ,,Van die ene euro tot aan grotere donaties, maar ook van bemoedigende kaarten, woorden en appjes. Het eerste deel van de MisSie is geslaagd en nu ga ik me opmaken voor het tweede deel. De daadwerkelijke behandeling in Moskou.”

Het eindbedrag wordt bekend gemaakt.
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie