Afbeelding
Kees van den Heuvel

Dierenarts Evert van Dijk stopt bij De Arker

11 mei 2021 om 12:16 Mensen

NIJKERK Dierenarts Evert van Dijk heeft afscheid genomen van dierenartspraktijk De Arker in Nijkerk. Gedurende bijna 30 jaar heeft hij in De Arker veel lief en leed meegemaakt. ,,We weten allemaal dat een werkend persoon een keer moet stoppen met werken. Ik heb bijna 30 jaar met hartstocht, passie, ijver, weinig slaap en bijna nooit nee zeggend, deze kliniek samen met mijn echtgenote en patiënten-eigenaren opgebouwd.” 

Hij wil iedereen danken die hem het vertrouwen gaven dat hij voor de huisdieren mocht zorgen, in de breedste zin van het woord. ,,Ik hoop dat ik dat niet heb mogen beschamen.” In de afgelopen dertig jaar heeft hij circa 15.000 operatie verricht, van een simpele castratie tot nier resecties, constructies van schedels na een trauma, orthopedische operaties, oncologische operaties in alle facetten, keizersnede bij honden, katten, cavia’s, konijnen, geiten, schapen, bij gevogelte eieren verwijderen uit het oviduct, slangen opereren, leeuwen, tijgers, jaguars en ook lama’s, alpaca’s en walibi’s. 

Van Dijk wil nu werken aan zijn eigen gezondheid en wil zich nog inzetten voor een project in Suriname, waar hij oorspronkelijk vandaan komt.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie