Collecteweek KWF in Hoevelaken dit jaar zonder collectebus

Mensen Deel je nieuws

Collecteweek 30 aug t/m 5 sep aangepast vanwege coronavirus

Hoevelaken, 19 augustus - Tijdens de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding (30 augustus tot en met 5 september) wordt ook in Hoevelaken niet huis-aan-huis ‘ gecollecteerd’. Vanwege het coronavirus gebeurt dat in aangepaste vorm: De collecte is dit jaar extra belangrijk, want de coronacrisis heeft de kankerpatiënt hard geraakt. We hopen dan ook dat de inwoners van Hoevelaken gul doneren. 

Er zijn in diverse winkels collectebussen geplaatst, zoals bij Bakkerij Toebast, Kiki Mooie Bloemen en

Bodycomfort. Ook kunt u bij de Jumbo in Hoevelaken uw flessenbonnetje inleveren voor de KWF. En op vrijdag 4 september en zaterdag 5 september zullen wij op De wiekslag coronaproef collecteren. 

Afdeling Hoevelaken is blij dat de nationale collecteweek van KWF ook in coronatijd op een veilige manier kan plaatsvinden: “Nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland kanker. Bovendien zijn tientallen miljoenen euro’s minder beschikbaar doordat evenementen als Alpe d’HuZes en de Elfstedenzwemtocht zijn afgelast. Geld voor levensreddend onderzoek is daarom hard nodig.Voor de patiënt van nu, en van de toekomst.”

Wij hopen op deze manier toch een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kanker. Wij danken u alvast hartelijk voor uw gulle gift. 

Prinses Beatrix is beschermvrouwe van het Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding

advertentie
advertentie